|
Post #1
01 Aug 2005, 16:39
:idea: A wiec są prowadzone Eventy na naszym super servie...
Eventów są dwa rodzaje : :arrow: GENERALNY - czyli trwający cały czas :arrow: OKRESOWY - czyli wymyslany przez GMa na okreslony czas. :!: Aktualne Eventy Generalne: :arrow: Preszesss :idea: Na świecie pochowane są super skrzynki ze SKARBAMI, kto je znajdzie, znajdzie tez bardzo cenne rzeczy w środku takie jak super ubranka i troszke kasy, powodzenia. [ Dodano: 2005-08-19, 03:25 ] :!: Aktualne Eventy Generalne: (uaktualnienie) :arrow: Noty :idea: W Elven Forest oraz w okolicy Orgrimmar znajdują się małe szybkie króliczki o nazwie Noty, dropują one specjalny item. Możecie zbierać tego jak najwięcej. W pewnym momencie będzie ogłoszone systemowo że czas na podsumowanie. Podsumowania będą raz między 0:00 a 2:00 w nocy. :idea: Nagroda teraz to : Jesli macie jakies idee prosze PW |
|
Post #2
08 Sep 2005, 18:14
Serdecznie zapraszam do wziecia udzialu w nowym evencie. Do udzialu zapraszam wszystkich z hordy oraz alliance, wykazcie sie spostrzegawczoscia... ( a nie tylko sila waszych miesni )
W swiecie pojawil sie dziwny podróznik. Nigdy nie wiadomo gdzie i kiedy go bedzie mozna spotkac. Nikt nie wie kim tak naprawde jest, choc spotkany, chetnie opowiada historie swojej przeszlosci ( najlepiej zwabic go ALE ). ZASADY :[/color] 1. RDI to nasz kolega, gracz ,a nie NPC 😊 zeby nie bylo zludzen ( chlyt polega na tym zeby zastac go w grze ) - to troll ale spoko dogadacie sie z nim w Common 2. Na potrzeby eventa uruchomilam kanal RDIevent piszemy /join RDIevent 3. Na kanale rozmawiamy tylko w celach skontaktowania sie z RDI 4. Waszym zadaniem jest naklonienie RDI do opowiedzenia historii swojego zycia, nie bedzie zwracal uwagi na jakies odzywki w stylu " hej , jo " itd , macie sie wczuc w klimat RPG i fantasy 5. Po uslyszeniu historii , zadaniu pytan , zglaszacie sie do mnie ( jezeli nie ma mnie w grze piszcie na PW nie na GG :evil: bede wiedziec od RDI kto bral udzial, wiec moze i sama do was zagadne) 6. Ja zadaje wam 4 z gory ustalone pytania dotyczace RDI , otrzymujecie nagrode odpowiednio do udzielonych odpowiedzi 7. Po otrzymaniu nagrody MILCZYCIE NT. ZADANYCH WAM PYTAN I UDZIELONYCH ODPOWIEDZI , udzial jest jednorazowy [color=blue]Zapraszam do wziecia udzialu w Evencie mam nadzieje, ze bedzie to dla was cos innego |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |