📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

AddOns.rar dodatki ulatwiajace zycie
« Wróć do forum  •  7 post(ów) w temacie
Post #1 02 Aug 2005, 07:20
http://www.republika.pl/iq_respect/AddOns.rar

AddOns.rar

rozpakujcie to i

wrzucić katalog AddOns do WoWInterface
Post #2 07 Aug 2005, 12:20
A moze by tak opisac co to daje i z czym to sie je? Zawsze byloby milej...
Post #3 18 Aug 2005, 13:52
wlasnie co to takiego jest? 8)
KEt
Post #4 18 Aug 2005, 14:17
wlasnie , jak juz jestesmy przy addonach , sciagnelam pare ale nie wiem jak je uruchomic, znaczy sa w odpowiednim katalogu, przy ladowaniu wow sie laduja ( mam jez zaznaczone w opcjach ) ale hmm jak walcze gre to nie mam zadnej dodatkowej opcji, menu czy cos 😢 a na screenach ludzie mieli jakies dodatkowe opcje np po nacisnieciu esc eh

massuru orientujesz sie jak sie dodatki ustawia?
Post #5 18 Aug 2005, 18:53
Powinno Ci się pojawić np. jakieś oczko koło mapki. Popatrz dokładnie, poklikaj, poszukaj...
Post #6 20 Aug 2005, 08:44
no... to dajcie linki do konkretnych addonow i napiszcie 2 slowa o co chodzi bo ja nic niemoglem znalesc :roll:
Post #7 28 Oct 2005, 22:56
Qrcze, dawno był ostatni post... Ale nie widze odpowiedzi na pytanie co te AddOny robią więc napisze.

Bag Status Meters - na dole karzdego pojemnika na itemy jest pasek i liczba informująca ile jest wolnego/zajętego miejsca w torbie. Ponadto jest jeszcze takie małe "okienko" pokazujące ilość zajetych miejsc na ilość wolnych miejsc we wszystkich torbach. Obok tego ostatniego "okienka" jest też obrazek torby po którego kliknięciu ukazuje się okno opcji addona.

Buff Timers - jak ktos żuci na nas czar itp. to pokazuje sie ikona danego czaru a po nasunięciu na nią kursorem pokazuje ile jeszcze będzie trwać jego działanie. Ten addon sprawia że licznik jest widoczny bez potrzeby najeżdżania na niego kursorem.

Map Notes - na głównej mapie możemy sobie zaznaczać ciekawe miejsca i dodawać opisy (do znaczników).

Money Display - tworzy małe okieno na górze ekranu pokazujące nasz stan pięniedzy. Dzięki temu nie musimy zaglądać do plecaka aby sprawdzić czy np. uzbieraliśmy potrzebną nam kwote.

My Clock - W miejscu obok mini mapki gdzie zwykle jest pokazana ikona słońca albo księżyca wyswietlany jest czas rzeczywisty.

Śmieszna sprawa bo w CD-Action w numerze z recenzją World of Warcraft (04/2005) są podane linki do tych właśnie addonów...

P.S. Jak ktoś szuka ciekawych addonów powinien odwiedzić:
http://ui.worldofwar.net/

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026