📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

EVENTY PROBLEM
« Wróć do forum  •  6 post(ów) w temacie
Post #1 05 Oct 2005, 13:21
dobra ... podyskutujmy.. przydałoby sie wogle zrobić jakies zebranie plenarne GM-High-Council

ale narazie... co do EVENTOW... moje skromne zdanie eventy jako cos z wolnego tłumaczenia akcja, wydarzenie... powinny byc robione w konwencji wlasnie akcji, wydarzen, co za tym idzie tez nie musza byc zapowiadane (tak sądze)... jesli chcemy zapowiadac .. zapowiadajmy Konkursy, Tournamenty i role-playing (czyli oblezenia, C-the-F'y itp).... to jest konwencja Eventu wlasnie... nie wiadomo kiedy niewiadomo co i niewiadomo jak nagle sie cos dzieje... sensowne jest gdy jest wiecej niz 10 osob... to jest moja opinia... szukam krytyki zrozumienia... i madrej dyskusji...
Post #2 05 Oct 2005, 13:35
zgadzam się z tobą. Eventy będą tym ciekawsze im bardziej niespodziewane. Wtedy każdy będzie miał równe szanse. Najlepsze są niespodzianki.
Post #3 25 Oct 2005, 21:40
Ja moge powiedzieć tak. Trzeba ustanowić między nami - (może konferencja GG?) prawa i obowiązki zarówno graczy jak i GMów na eventach. Jakie nagrody itd.! Pamietam, że gdy robiłem ostatniego eventa to np. dodałem nowego NPCa z questem, który dawał tylko 1000 XP oraz Torbe Gmowska czyli Tobre Darkzaxa ze zwykłymi 8 miejscami na przedmioty. Tu jest właśnie sens eventa. Nie nagrody, tylko przygoda, praca w grupie. Osobiście nie potrafie zajmować się PvP i innymi turniejami. Ja robie eventy grupowe PvM.
Post #4 25 Oct 2005, 23:53
jestem za KOnferencją GMów... jest spraw do obgadania... WIEC GMów...
KEt
Post #5 26 Oct 2005, 05:24
to co, spotykamy sie na konferencji na GG czy na GM island , mam pare hmm spostrzezen jezeli chodzi o ostatnie EVENTY ktore udalo mi sie prowadzic, urzadzic, wspomagac gmow na trialu w prowadzeniu i szczerze mowiac ( Darkowi juz mowilam ) jest masakra eh
Post #6 26 Oct 2005, 07:54
na GG radzem... albo na jakims kanale ircowym....umówmy sie...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026