📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Hunter
« Wróć do forum  •  10 post(ów) w temacie
Post #1 08 Oct 2005, 11:39
Wczoraj zacząłem po raz pierwszy grać Hunteram i od razu natrafilłem na bardzo nieprzyjemny bug. Otóż po oswojeniu zwierzaczka wszystko wygląda dobrze, jednak w chwili kiedy chce się go pozbyć (wymienić na silniejszego stwora lub z powodu jego zgonu w walce) okazuje się to niemożliwe:/ Jedynym sposobem na pozbycie się upierdilwca jest moja własna śmierć. Dopiero po wskrzeszeniu moge oswoić nowe zwierze. Nie kryje że jest to dość uciążliwe więc informuję o tym problemie.
Post #2 11 Oct 2005, 18:23
Tez to zauwazylem (wlasna smierc lub RELOG) a apropo czy miniony moga zdobywac poziomy?
aha i gdzie w poblizu pierwszej wioski krasnoludow moge znalezc niedzwiedzie?? 😊

[ Dodano: 2005-10-11, 22:16 ]
juz znalazlem niedzwiedzie ale szkoda ze pet'y nie sa "przyjacółmi" huntera tylko gina i nie odradzaja sie czyli nie da sie miec jednego peta przez dluzszy czas:((i bardzo powoli odnawia sieim zycie zreaszta bohaterowi takze)

[ Dodano: 2005-10-11, 22:20 ]
slyszalem ze na blizz'owych serverach mozna nazwac swojego zwierzaka, karmic go, pet rosnie z czasem i ma umiejetnosci czy tutaj jest to dostepne ??
Post #3 11 Oct 2005, 20:36
Nie wiem jak u huntera ale warlock moze wykupywac tzw pakty ze swoimi przywolancami i uczyc ich tych paktow przez co maja dodtakowea ilosc zycia itd...

Nie wiem czy mozna nazywac i karmic ale to mi smierdzi troszke "tamaguczi" tym japonskim syfem co kiedys to wszyscy nosili i karmili te zwierzatka swoje 😊
Post #4 18 Jan 2006, 12:45
Zadje mis ie ze chyba zapisze liste dzialajacych umiejetnosci dla patcha 1.8.0
co o tym sadzicie???
Post #5 21 Jan 2006, 15:59
Lepiej sie nie pytaj tylko pisz 😛
Post #6 21 Jan 2006, 16:57
jak bedzie dzialal to od razu sie za to wezme:P
Post #7 21 Jan 2006, 19:31
ja das is gute idea

popieram i sugeruje ze moglby to byc jeden z tych ważnych topikók na gł stronie formu. chociaz problem takowy staje sie coraz mniej aktualny bo wsumie to duzo sie zmienilo od 1.5 jak zaczolem, no ale admini chyba sami najlepiej wiedza co dziala no i maja mozliwosci wieksze od nas bo co ja moge sprawdzic na 34lvl, 1/100 mozliwosci :mur:

aha i jezeli juz mialo by cosik takiego powsatc to niech jedna osoba sie tym zajmie (inni moga ja informowac np. na pw gg czy jak tam kto woli)
zeby nie zasmiecic zbednym gaszczem postow, styknie dla kazdej postaci spis aktualizowac wg mnie
Post #8 21 Jan 2006, 19:55
JA sie mog e tym zając tylko jak serwer ruszy, ale niestety będzie to następować stopniowo(No wiecie level:))
Post #9 22 May 2006, 05:48
[ Dodano: 2005-10-11, 22:20 ]
slyszalem ze na blizz'owych serverach mozna nazwac swojego zwierzaka, karmic go, pet rosnie z czasem i ma umiejetnosci czy tutaj jest to dostepne ??
[right][snapback]4389[/snapback][/right]
[/quote]

Racja mozesz go karmic (kazdy pet lubi inne jedzonko) nadajesz mu imie, mozesz go przywolywac ile razy ci sie podoba:D dokupujesz mu umiejetnosci (niektore maja juz same w sobie jakies umiejetnosci) zdobywa poziomy za ktore dostaje punkty doswiadczenia, a za te punkty uczysz go tych zakupionych umiejetnosci:)
Post #10 22 May 2006, 13:20
No to bosko bo moja gra zpetem to jest rroche lipna bo nie moge tak .
Odnowic zycia - wiem ze mamczar ale nie dziala 😛
nie moge karmic a szkoda
jak gdzies lece na gryfie czy cos to juz sie moge z nim pozegnac
Pet trainer se gdzies poszedl ...... i lipa chyba am dluuugie wakacje 😛
a chcial bym by to dzialalo bo wtedy mozna se takiego pupilka zrobic i jest git 😀

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026