📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Misio vs Warlock 1:0
« Wróć do forum  •  1 post(ów) w temacie
Post #1 09 Oct 2005, 12:57
-Mam male zastrzezenie do sily zwierzakow dostaje ladny lomot a moj imp razem ze mna kiedy probuje zabic niedzwiedzia na 11 lv majac 10 lv rzucam wszystki klatwy i wale pociskiem za 30, najpierw ginie moj Imp pozniej gine ja i tak raz musze zginac i wtedy pada niedziwedz, z ktorego i tak nie wypadaja itemy potrzebne do wykonania q, wiec ile mam siedziec zeby wykonac q ?

-Nastepna sprawa jest taka ze przez to ze atakuja mnie inne potworki i tu dam przyklad: Thelsmar chodza sobie pajaczaki i misie i zaczyam walic misia ale ze pajaczek jest blisko mnie to zaraz on mnie tez bije a ja z jednym misiem sobie nie radze a co dopiero pajczaek i miso :dontgetit: . Ket powiedziala ze latwiej jest uciec przed nimi...coz jezeli latwo nazywacie uciekanie przez polowe loch modan i wtedy wlasnie znika goniacy misiek to macie racje, tylko ze podczas tej ucieczki nawabilem sobie pajczakow i miskow z innych czesci krainy, i tak czy inaczej ginie. :wstyd:

Mysle ze trzeba cos z tym zrobic bo gra na pewnym poziomie bynajmniej dla warlocka staje sie nie mozliwa, bo jak gralem wariorem jeszce przed updatem to jakos latwiej mi bylo zabic tego niedziwedzia i nie ginolem tak czesto.. szanuje bardzo ludzi ktorzy potrafia spedzic przed kompem 11 h dzienie zeby nabic 12 lv ale ja nie mam tyle czasu...

Prosze o jakies roziwazanie tej kwesti...

-dlaczego nie moge podrozowac na gryfie do mist w ktorych jeszce wczesniej nie bylem ? to nie bylo zbyt dobre wyjscie wg mnie! Narazie moge latac z loch modan do IF.. i to jest troszke bezsesnu...

-czy panie od herbalium jest juz na swoim miejscu w IF ? bo nikt mi nie odpisal na wczesniejszego posta, a nie chce tracic ani pieniedzy na sprawdzanie tego... :| prosze o odp...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026