|
Post #1
18 Oct 2005, 15:09
Witam na oficjalnym topicu kultu wyznawców Wielkiego Gibona i innych bogów!!!
Zamieszczam tu pierwsza modlitwę naszego pierwszego wsród proroków SZU i moja Proroka boga Garla!!! (to juz prawie epopeja) Zapraszam do wspolnej modlitwy. Modlitwa do Wielkiego Gibona: Do ciebie Gibonie ręce podnoszę O wiele towaru pokornie proszę I niech zieleni się plon naszej pracy Będzie gotowy ziomale rodacy! Piękne dziewice ześlij nam Pnie O młode panienki to jest błaganie I o Gibonie po wsze czasy Złącz pod swym lulkiem wszystkie rasy! Dziewice sa dla nas a wiara dla ciebie Pomoz nam Gibonie w kazdej potrzebie Niech kazdy Gibona w swiecie wyznaje I do inych bogow sie przyznaje Bo wiara ta sluszna nad wszystko lepsza niz Disco! Kazdy z nas pragnie zioła dobrego Wyznajemy cie wlasnie dlatego! Czysta tez cnota jest w naszej wieze! Zdrowie Gibona po pierwszej leze. Wiemy ze bogowie wszyscy są z nami ukazą bluznierców ostrymi karami! Modlitwa do Wielkiego gibona Gibona! O wielki Gibonie co siedzisz na tronie Wrogow zabijamy i duzo jaramy zioło jest dobre marycha swietna a kazda dziewica bezdzietna to dzieki tobie mamy zoła po których swiat sie kreci dookoła bo najlepszy towar nam dajesz i niewiernym nie sprzedajesz! My cie kochamy i czcimy czesto na mecze chodzimy Kibole - nas nazywaja i od chamów wyzywaja My tak naprawde kibicujemy i sie po meczach bijemy świeta to walka za wiarę ja was za to wierni chwalę My nie blokersi choc bylismy tu pierwsi! Bo my to nie kibole chodzimy w dresach po szkole kazdy ucieka, sie boi gdy od bejzbolów sie roi daj szluga Wielki Gibonie ty który siedzisz na tronie. Szczere podziekowania dla wszystkich współtwozacych ten Topic!!!! Pozdrawiam!!!! Niech Wielki Gibon bedzie z wami!!!! (i zesle wam duzo dziewic) Modlitwa Wielkiego proroka Fel [i]O wielki gibonie na twoim lonie skladam dzis dlonie w podzience za krzaki niech leca ptaki po nowe krzaki za dwie dekady beda blokady na twoje ziemie czerwone plemie przyjdzie ze skunem ziomalskim trunem wielka dziekowa taka Gibonowa dzis wola :padam: :padam: :padam: :padam: :padam: :padam: |
|
Post #2
18 Oct 2005, 15:46
Jako trzeci z proroków WIELKIEGO GIBONA chciałem zamieścić moją własną modlitwe:
Modlitwa do Wspaniałego GIBONA: Gibonie, panie wszelkiego picia Prosimy cię pokornie o dar szczęśliwego życia Dary składamy szczerze dla ciebie w ofierze Zanosimy do ciebie By było jak w niebie zemstę Przysięgamy twych wrogów ścigamy wszystkim twym wrogom co kare zapłacą drogą AVE GIBON! |
|
Post #3
18 Oct 2005, 17:35
O Wielki Gibonie, który jesteś z nami
Daj nam wycieczkę do Miami My zioło dla ciebie palimy I na tym świecie żadzimy Czasem pijemy tez za twe zdrowie Oczywiście tylko mleko krowie Ratuj nas zawsze i wszędzie Bo kto to wie jak będzie. Wspieraj nas zawsze, gdy problem mamy Bo my cię za zioło kochamy! A oto moja autorska modlitwa do mojego boga! :padam: |
|
Post #4
18 Oct 2005, 18:11
A oto modlitwa do Potężnego Gibona ułożona przeze mnie Eldgrima i przez Ciamajde Arcykapłanów tegoż boga.
Modlitwa do Potężnego Gibona: O Potężny Gibonie Niech twój topór krwią spłynie niech twoi wrogowie kryją się w strachu bo pojda do piachu Niech twoja tarcza nas chroni i od demonow broni bo my jestesmy wiezace cpuny i chodzimy w dresach pumy na czesć twoją zioło palimy ale od niego nie śmierdzimy za Jego chwałe wznosimy toasty a sługi poniższych bogów muszą wyrywać chwasty nasz ogród z ziołem rośnie wysoko gdzie nie dosięgnie go nieprzyjaciela oko [ Dodano: 2005-10-18, 21:49 ] Litania do Wielkiego Gibona O Wielki Gibonie, dzięki tobie nic nie tonie. Wszystko pływa jak należy, wystarczy uwierzyć. Bogu bogów - ześlij nam ziela tony Gibonie wszechmogący - daj nam piwa galony Gibonie wszechwiedzący - zsyłaj nam dziewic miliony Gibonie nikomu nie służący - ześlij nam ziela tony Gibonie Panem naszym będący - daj nam piwa galony Gibonie chmiel hodujący - zsyłaj nam dziewic miliony Gibonie bimber pędzący - ześlij nam ziela tony Gibonie wrogów karcący - daj nam piwa galony Gibonie na tronie siedzący – zsyłaj nam dziewic miliony Gibonie dziewice posuwający – ześlij nam ziela tony Gibonie hojny dla wszystkich, którzy Cię wzywają – daj nam piwa galony Gibonie wyluzowany – zsyłaj nam dziewic miliony Gibonie najpotężniejszy – ześlij nam ziela tony Gibonie miłosierny – daj nam piwa galony Gibonie dla wroga surowy – zsyłaj nam dziewic miliony Gibonie pijany – ześlij nam ziela tony Gibonie pojarany – daj nam piwa galony Gibonie dla przyjaciół łaskawy – zsyłaj nam dziewic miliony Wielki Gibonie wysłuchaj próśb, które do Ciebie zanosimy. Ześlij nam piwa galony, ziela tony, a przede wszystkim dziewic miliony. Sławmy chwałę Wielkiego Gibbona!!!!!!!!!!! cdn. |
|
Post #5
19 Oct 2005, 21:06
Gibonie cos ziomali
przez tak liczne wieki ochraniał by palili bez wiedzy bezpieki ziele cos nam zesłał dla wiecznych chwały swojej I ty co przed latami lulki składać kazał i swoim darem uczył posługiwać się dla wiecznej chwały swojej zyszczy nam spuści nam ziela zdrowe liście dziewic młode ciała taka jest prośba nasza dla Ciebie Panie chwała Módlmy się... O Wielki Gibonie zlituj się nad niewiernym ludem i pozwól by promienie twojej chwały dosięgły każdego człowieka. Jako jeden z twórców pozwolę sobie zapowiedzieć rychle powstanie topicu na temat hierarchii, dogmatów i opowiadań mających przybliżyć wszystkim Kościół Dziewiczy Wielkiego Gibona Pana Naszego Domu Pańskiego w Zielnej Krainie. [ Dodano: 2005-10-24, 22:51 ] Modlitwa o laskę dla serwera Módlmy się... O Wielki Gibonie zlituj się nad naszym wspólnym serwerem M.W. dając mu wieczny żywot. Niech wielcy Administratorzy strzegą go przed trudami swego zadania. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |