|
Post #1
27 Oct 2005, 12:48
uwazam ze powinno byc tak ze przed kazdym turniejem z 1-2 dni przed rozpoczeciem powienien byc on ogloszony na forum i w grez na tablicach takich jak sa WANTED postery. Eventy ktore np sa niespodziewane nie musza byc oglaszane- to rozumiem bo kto wie np kiedy orkowie zaatakuja? ale turnieje zawsze i wszedzie byly oglaszane wiec moze na tym servie tez tak zrobimy? byloby wiecej osob i kazdy wiedzialby o turnieju
na tablicy powinna byc godizna rozpoczecia eventu, dzien i gdzie to sie odbedzie ewentualnie na jakich zasadach |
|
Post #2
27 Oct 2005, 13:25
Mi się podoba pomysł umiesczenia info o turniejach na tablicach w grze 😊
|
|
Post #3
27 Oct 2005, 13:51
dosyć przydatna rzecz... albo... orum miejsce pod banerem... Nowosci... i nic nie ma...
|
|
Post #4
27 Oct 2005, 14:04
przecież jest ogłaszane... no nie wiem jak nie którzy ale Raven Ket ja ogłaszamy ... to pewnie był jakiśprzypadek ze nie było ogłoszone ... zreszta nie wiem z czego wynika ten post... przynajmniej ja na rowni z ogloszeniem na forum zaraz dawalem wiadomosc na serverze i ja powtarzalem w zaleznosci od mojej obecnosci na servie...
... co do tablicy wanted też mialem taki pomysł, leżał z dwa tygodnie na GMforumie :/ ... pewnie sie pojawią w popularnych okolicach... |
|
Post #5
27 Oct 2005, 18:52
Mysle ze spokojnie wystarczyloby po jednej takiej tablicy w kazdej stolicy... to sa najczesciej odwiedzane miejsca i kazdy ma do nich dostep...
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |