📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

I NOWY pomysł... w mojej głowie
« Wróć do forum  •  3 post(ów) w temacie
Post #1 27 Oct 2005, 16:48
więc... znów na coś wpadłęm.... 😛

chodzi o stworzenie na naszym serverze instancji takiej jak TALES - czyli OPOWIEŚCI... na przykład na takich Tablicach ogloszeniowych jak post moj wczesniej Wanted...

chodzi mi dokładnie o rozbudowanie i coraz wieksze zaznaczenie RPGowskiego klimatu serwera... mianowicie ... były by to opowieści o graczach... poparte ich historiami.. rozbudowane o ich Role-playing (dzieki nam GMom - questy, eventy, etc)... stworzyć coś takiego jak legendy... albo coś co dopiero ma zalązek... coś co czeka na jakiegoś gracza który dokończy Akt 😀... rozumiecie... i jak ?

pierwsza moze być zmyslona czemu nie jakiś haczyk musimy miec... albo pare zalązków stworzyć...
KEt
Post #2 27 Oct 2005, 17:13
czemu nie , mialabym pare propozycji , nawet graczy ktorzy juz nie graja 😀 hehe gdzies pewne historie leza na dysku jeszcze hmmmm, niezle smietnik sobie robie :zdziwko:
Post #3 28 Dec 2005, 22:35
Też mi się podoba , zwazywszy ze kiedyś obiecalem jednemu z graczy ze umieszcze jego historie w książce... i aczej na tem byloby chyba lepiej je pisac. Znaczy przydałby się kronikarz MW 😛:P

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026