📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Nowy wyglad forum.
« Wróć do forum  •  12 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 30 Oct 2005, 02:21
Nowy wygląd forum oraz portal na razie wczesna wersja beta, ale już to jakoś wygląda. Wszystko zaczyna ładnie śmigać, gdy 1 strona forum załaduje się do końca.
W wyglądzie jeszcze wiele do poprawy, między innymi tła pod obrazkami, kolory ramek, dorobienie ikon, których brakuje, szybka odpowiedź na dole każdego tematu…
Nowy wygląd forum przyda się, gdyż już niedługo wyjdzie finalna wersja symulatora, na który czeka większa część graczy W*Wa. Dzięki temu będziemy mogli to jakoś uczcić 😉 mając własny niepowtarzalny wygląd forum. Wygląd wzorowałem na oficjalnej stronie Blizza i kilku innych, które podobały mi się wyglądem 😀
Wszystkie błędy, jakie znajdziecie, proszę o wpisywanie w komentarzach tego newsa.

Logo z Orkiem i Elfem na czele wykonał Raven. 😊
Post #2 30 Oct 2005, 04:25
"już niedługo wyjdzie finalna wersja symulatora" - o co tu chodzi? Wyjasnij prosze.
Post #3 30 Oct 2005, 06:29
:szok: :szok: Całkiem przyjemnie ta beta wyszła, kolory fajnie dobrane tylko ten czerwony za fes świeci :wsciekly: .

jak bedą potzrebne fajne ikonki ,emoty itp to służe pomocą
KEt
Post #4 30 Oct 2005, 06:34
hehe super Ipkus nareszcie ^^

hehe nasz grafik tez sie spisal ( choc ostatnia tapetka wyszla mu bleee 😛 tak na marginesie przypomina mi schwarcenegera czy jak sie go tam pisze z morda orka bleeeeeeeeeeeeeeeeee )

co do pomocy 😀 rowniez moge sluzyc graficzkami ^^ lacznie z tymi ze strony wow 😛 😮k:

gratuluje Ipkiss :piwo: kiedy oblewamy? 😀
Post #5 30 Oct 2005, 07:06
jedna rada... zmien kolorki xywek bo przy postach niewyraznie je widac 😛
Post #6 30 Oct 2005, 07:53
Więc, pokolei: (zaczynam wyliczankę😛)
- Widać, że emotikonki, po lewej podczas wpisywania się, początkowo byłyy najasnym tle... Po prostu zle wycięte:)
- Kolor użytkownika, który się wpisuje, jest nieczytelny.
- Ja bym nieco zmienil Umiejscowienie i w ogóle powiększył napis: "Napisz nowy temat"
- Zmień kolor napisu bazar... w ciemnym tle nie najlepiej wyglada różowy...😊
- Enter World to samo...
- Możn by jakoś zaokrąglić, stuningować tą ramkę na samej górze (tą z logo) w rogach?
- W ogóle przydały by się jakieś kontury, wokół forum:)

Na razie tyle:) Strona wygląda baaardzo dobrze, tylko pare rzeczy trzeba doszlifować😊

[ Dodano: 2005-10-30, 09:05 ]
Gdzie jest opcja edytowania? (jakoś nie widzę😛)

Można by w widoczniejszym miejscu wstawić napis forum? Albo jakoś wyeksponować?

Nie martw się, jezcze coś wymyślę😛

[ Dodano: 2005-10-30, 09:08 ]
hm... dziwnie wygląda opcja logowania, ta u góry... nie widać teo, co wpisuję
Post #7 30 Oct 2005, 08:33
na przycisku od gadu gadu nie ma buziek statusu...
ale to szczegul...
Post #8 30 Oct 2005, 08:38
a zamiast tego czerwonego coś w stylu http://www.pawel-ciesla.webpark.pl/
koleś od grafiki mogłby to fajnie wkomponować czołowke strony
Post #9 30 Oct 2005, 08:47
hm... Napis Mroczne Wrota, po prawej u góry mam nadzieje, że jest tylko taką betą? 😊 O ile w Mozzili jakoś wygląda, to w Internet Explorer woła o pomstę do nieba:)

szukam dalej:)
Post #10 30 Oct 2005, 08:57
na forum jest zakolorowo, chyba lepiej bedzie każdąy z działów tym samym kolorem np. dział Ważne linki, portal zielony, regulamin czerwony :wsciekly:
a irc niebieski a w nastepnym dziale to samo i człowiek głupieje bo nie wie na co patrzeć :przestraszony:

[ Dodano: 2005-10-30, 10:05 ]
wpisując link do avatara na zew.serwerze nic nie widac bo kolor czcionki jest bialy

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026