📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Taur Runetotem
« Wróć do forum  •  1 post(ów) w temacie
Post #1 31 Oct 2005, 12:17
Imię: Taur Runetotem
Rasa: Tauren
Klasa: Szaman
Waga: 143kg
Wzrost: 192cm
Włosy: Czarne
Oczy: Czarne

Opis Postaci:
Bardzo wysoki, postawny Tauren męszczyzna, pozytywnie nastawiony do świata. Posiada poczucie humoru lecz na ogół jest poważny. Na pogodnych rysach twarzy można wyczytać wielkie doświatczenie ktore posiada.

Historia:

Żywot mój zaczyna sie w średniej wielkości miasteczku w środkowym Kalimdor'rze, jestem synem pierworodnym którego obiecano oddać do zakonu Druidów, jednak szybko zauważono iż posiadam cechy wojownika. Ojciec mój wtedy postanowił iż nie zostane druidem tylko szamanem, od 12 roku życia byłem uczony stuki walki jak i sztuki magi, byłem pojętnym uczniem szybko czyniłem postępy dlatego to moi nauczyciele wysyłali mnie w wiele różnych podróży abym mogł rozwijac swoje umiejętności. Pierszą podróż odbyłem w wieku 15 lat. Podczas przemierzania Kalimdor'u uzyskałem wiele przydatnych umiejętności do przetrwaania, spotykałem wiele różnych stworzeń przyjaznych jak i wrogich. Nauczyłem się życia w samotności i na odludziu. Wiele razy w czasie swej wędrówki miałem okazje pomagać innym.
Jako ochotnik brałem udział w polowaniach na grubą zwierzynę, co prawda nie nauczyłem się samej sztuki tropienia i polowania, ale posiadłem wiedze przetwarzania surowego miesa w strawe.
Kiedy zakończyłem szkolenie podstawowe i rozpoczołem kolejne etapy skzolenia moi nauczyciele postanowili wysłać mnie na front. W czasie swojego szkolenia widzałem wieleokr opieńst wojnny, dzieki czemu nabrałem jeszcze wiekszego szacunku do natury oraz do życia. W czasie mojego szkolenia zmarli moi rodzice, był to dla mnie cieżki orzech do zgryźenia, gdyż byłem bardzo zwiazany z moim ojcem(to on nauczył mnie podstaw władania bronią), jedyna rzeczą którą mogłem dla niego zrobić była kontynuacja rodowej tradycji walki brońą jednoręczną wraz z tarczą.
Kiedy zostałem już szamanem podróżuje i staram sie nabrać jak najwiecej doświadczenia, i czcić pamieć przodków.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026