|
Post #1
01 Nov 2005, 07:07
Stwórzcie jakąs gildie.... U aliance jest full, a u hordy...
jedna ale taka ze nie ma szans sie tam dostac... same GM i tym podobne 😢 |
|
Post #2
01 Nov 2005, 08:37
hmmm nie rozumiem cie Ciamajda
w hordzie dziala Orcish Legion , Fallen Gods , Servants of Darknes i jeszcze jakas gildia nie pamietam teraz nazwy 😊 , zeby sie gdzies dostac najpierw trzeba wyrazic chec wiec wiesz.... poza tym Ciamajdo jak moze byc tyle stowarzyszen co w alliance gdy tu raptem gra jakies 15os max gdzie nigdzy nas tylu w sumie na serwie nie ma , pomysl zanim cokolwiek napiszesz :wsciekly: |
|
Post #3
02 Nov 2005, 07:34
to czemu ich nie ma na forum....???
... chce nalezec do jakiejs gildii ale nie wiem jak do niej dotrzec... 😢 Powinien byc obowiazkowy spis gildii na forum!!! |Jedyna nadzieja w Legionie Orków... ale jak? Ich nie ma na forum mam wejsc do gry i szukac? PS:Servants of the darkness nalezy do aliance... a Fallen Gods to sami nieumarli... a ja gram taurenem-druidem i nijak sie gdzies dostać... 😢 PS2: KEt a ty znowu tak ostro...(sama widzisz-Horda nie ma najlepiej...) |
|
Post #4
02 Nov 2005, 12:46
Ciamajda , jest spis gildii , kazda gildia ma swoj wlasny dzial, tych co nie ma widocznie im to nie potrzebne ( co to za gildie jezeil nie chca komunikowac sie na naszym serwerze? )
tu masz link http://wow.page4u.pl/index.php?c=7 zobacz sobie jakie gildie istnieja , dodaj Orcish Legion , ktory mimo iz istnieje od dawna nadal nie raczyl napisac czegokolwiek oficjalnie ( ja ich poganiac nie bede ) |
|
Post #5
02 Nov 2005, 17:22
uhhhmmm... chyba sprobuje sie zapisac do tego legionu...
hhmmm jak mnie przyjma to zamieszcze na forum jakies oficjalne informacje.... obiecuje... PS: Taureni wyginąć w hiszpanii... 😢 PS2: W indiach za to zyje im sie jak w niebie 😊 [ Dodano: 2005-11-02, 18:25 ] uhhhmmm... chyba sprobuje sie zapisac do tego legionu... hhmmm jak mnie przyjma to zamieszcze na forum jakies oficjalne informacje.... obiecuje... PS: Taureni wyginąć w hiszpanii... 😢 PS2: W indiach za to zyje im sie jak w niebie 😊 PS3: ale z tą historia MW to mogłas sie bardziej postarac... takie jest moje zdanie.... |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |