📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Prosba do Hordy!
« Wróć do forum  •  5 post(ów) w temacie
Post #1 01 Nov 2005, 07:07
Stwórzcie jakąs gildie.... U aliance jest full, a u hordy...
jedna ale taka ze nie ma szans sie tam dostac...
same GM i tym podobne 😢
KEt
Post #2 01 Nov 2005, 08:37
hmmm nie rozumiem cie Ciamajda

w hordzie dziala Orcish Legion , Fallen Gods , Servants of Darknes i jeszcze jakas gildia nie pamietam teraz nazwy 😊 , zeby sie gdzies dostac najpierw trzeba wyrazic chec wiec wiesz....

poza tym Ciamajdo jak moze byc tyle stowarzyszen co w alliance gdy tu raptem gra jakies 15os max gdzie nigdzy nas tylu w sumie na serwie nie ma , pomysl zanim cokolwiek napiszesz :wsciekly:
Post #3 02 Nov 2005, 07:34
to czemu ich nie ma na forum....???
... chce nalezec do jakiejs gildii ale nie wiem jak do niej dotrzec...
😢
Powinien byc obowiazkowy spis gildii na forum!!!
|Jedyna nadzieja w Legionie Orków... ale jak? Ich nie ma na forum mam wejsc do gry i szukac?

PS:Servants of the darkness nalezy do aliance... a Fallen Gods to sami nieumarli... a ja gram taurenem-druidem i nijak sie gdzies dostać... 😢
PS2: KEt a ty znowu tak ostro...(sama widzisz-Horda nie ma najlepiej...)
KEt
Post #4 02 Nov 2005, 12:46
Ciamajda , jest spis gildii , kazda gildia ma swoj wlasny dzial, tych co nie ma widocznie im to nie potrzebne ( co to za gildie jezeil nie chca komunikowac sie na naszym serwerze? )

tu masz link http://wow.page4u.pl/index.php?c=7 zobacz sobie jakie gildie istnieja , dodaj Orcish Legion , ktory mimo iz istnieje od dawna nadal nie raczyl napisac czegokolwiek oficjalnie ( ja ich poganiac nie bede )
Post #5 02 Nov 2005, 17:22
uhhhmmm... chyba sprobuje sie zapisac do tego legionu...
hhmmm jak mnie przyjma to zamieszcze na forum jakies oficjalne informacje.... obiecuje...

PS: Taureni wyginąć w hiszpanii... 😢
PS2: W indiach za to zyje im sie jak w niebie 😊

[ Dodano: 2005-11-02, 18:25 ]
uhhhmmm... chyba sprobuje sie zapisac do tego legionu...
hhmmm jak mnie przyjma to zamieszcze na forum jakies oficjalne informacje.... obiecuje...

PS: Taureni wyginąć w hiszpanii... 😢
PS2: W indiach za to zyje im sie jak w niebie 😊
PS3: ale z tą historia MW to mogłas sie bardziej postarac... takie jest moje zdanie....

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026