|
Post #1
02 Nov 2005, 20:50
Nazywam sie Lester Stone jestem czlowiekiem.Urodzilem sie 18 lat temu w pewniej zapomnianej przez Bogow wsi.Matka moja byla zielarka a ojciec kowalem.Od malego moja jedyna pasja byla magiia.
Od malego moja jedyna pasja byla magiia.Zetknalem sie z nia pierwszy raz gdy ojciec zabral mnie do miasta na targ. Pokaz swej sztuki prezentowal tam iluzjonista.Wtedy moje oczy zablysly i juz wiedzialem jaka droga udam sie w zyciu. Okazalo sie ze zostac czarodziejem to trudna sprawa i procz pieniedzy potrzebny jest talent. Dlugo naklanialem moich rodzicow ze chce podjac nauka ale w koncu wyrazili zgode i ojciec poslal mnie na sluzbe. Me pierwsze nauki zaczalem pobierac od starego czarodzieja imieniem Marook w zamian za parce domowe. Szybko okazlo sie ze posiadam talent wiec Mallok uczyl mnie przez 3 lata a pozniej rzekl: -Moj uczniu zdobyles podstawy wladania nasza sztuka czas najwyzszy bys sprawdzil swe sily. Wrocilem do rodzinnej wioski tam pozegnalem sie z bliskimi i wyruszylem w swiat.Dla Magii i slawy. IMIĘ: Lester Stone RASA: czlowiek KLASA: Mag WZROST: 184 cm WŁOSY: Długie, jasno szare OCZY: zielone KARNACJA: jasna Twarz: gladko ogolona WIEK: 18 lat |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |