|
Post #1
04 Nov 2005, 14:28
-najpierw chcialem zapytac co z tymi itemkami unikalnymi dla gildiitzn czy daloby sie takie cos zrobic? poprostu stworzyc nowy item/itemki dla gildii za pieniadze, uprzednio poinformowac tego ktory bedzie robil itemek jak on ma wygladac(chodzi mi o itemki takie jak uzbrojenie, bron)
- i chcialbym zaproponwoac zeby gm/gmowie wkleili zdjecia co moga(i za ile) wstawic oczywiscie z elementtow budowy takie jka np drzwi itp (nie chodzi mi tu o rude czy ziola bo to kazdy zna chodiz mi o takie rzeczy ktorych jesczez nie widzielismy) |
|
Post #2
04 Nov 2005, 15:24
Ja mysle ze to nie ma sensu... Po co taki cennik? Zeby wszystkie gildie mialy to samo? Troszke inwencji tworczej... Powedrujesz po swiecie i jak Ci sie cos spodoba to zrob screena i zapytaj czy jest mozliwe dostanie tego i ewentualnie za ile. Bedziesz zadowolony ze masz cos o czym inni zapewne nie pomysleli 😛 Z drugiej strony trezba sie liczyc z kasa i zadac sobie pytanie: Efektownosc czy efektywnosc?
|
|
Post #3
04 Nov 2005, 18:58
hmm... no to bez sensu mas taki itemek gildiowy ale znalazles inny znacznie potezniejszy i co?? musisz go sprzedac albo pozbyc sie gildiowego...
PS: Chyba ze takie koszulki gildiowe... 😛 |
|
Post #4
04 Nov 2005, 19:09
Ja mowilem o cenniku a nie o przedmiotach gildiowych... Co do przedmiotow to liczy sie sam fakt... cos co wyroznia... taka wartosc sentymentalna a nie potega...
|
|
Post #5
05 Nov 2005, 11:25
to od tego masz tabardy 😉 nie jestem pewien cszy dzialaja ale powinny dzialac 😊
|
|
Post #6
05 Nov 2005, 12:27
Tabardy nie dzialaly... 😢 Niestety... ale moze z nowym emu cos sie zmienilo trzeba sprawdzic... Jak ktos cos wie na ten temat to prosze o zdanie jakiejs relacji... Dziekuje
|
|
Post #7
05 Nov 2005, 15:35
co do uniklanych itemkow to w nich chodzilibysmy np na zebrania gildi, przed turniejami itp jednym slowem zawsze wtedy kiedy nie potrzebujemy miec lepszych bo np nie walczymy w tej chwli, defilowalibysmy w tych zbrojach po miastach itp ;p:)
|
|
Post #8
09 Dec 2005, 02:32
nomnom... prosze prosze...
tak wiec.. moje uwagi.... itemki - nie za darmo.... itemki - co gdy znajde lepszy? -------->doplacamy i mamy staty wyrownane... (najlepiej uzależnić od lvl, albo średniego lvla członków) itemki - ale tez bez przesady.... inne elementy - jak najbardziej... placisz i masz... heh.. a co do screena, prosilbym od strony technicznej zeby tego screena robic po uprzednim wpisaniu .where ... inne elementy - roznorodnosc? ---------> no jest ograniczona... da sie robic nowe.. tzn wyciagac z mapy (np Guard Tower, StormWind(tak moglbym wam StormWind postawic:P)) ale to jest kupeeee roboty... inne elementy - co? ---------> na pewno takie jak : drzwi, krzesla, pomieszczenia (wieża, itp), i co sie da wykombinowac. ---------> również NPCe; vendorzy, trainerzy, uzdrawiacze, bankierzy, itp pytania i sugestie na PW.... ---------------------- czego ja sie nie moge normalnie położyć spać... :dontgetit: |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |