|
Post #1
04 Nov 2005, 14:41
Zastanawiam sie dlaczego regeneracja życia i many jest taka wolna. Pół biedy podczas walki, ale leżenei czy siedzenei zazwyczaj przyspieszało tą czynność.
|
|
Post #2
07 Nov 2005, 19:01
powiem tak przy regeneracji w zakresie 10 - 15 zycia na sek na levie 15 jest bez sensu :/ w takim wypadku druid bez wiekszych problemów posiadajacy nadmiar czasu moze pokonac moba na 20 lvl :/ Jednak jak by wprowadzic regenaracje do takiego stopnia aby podczas walki na magie mana konczyła by sie dopiero po naprawde wyczerpujacej walce a przy ataku moba rowno poziomowego (niemamy wloczonej broni) zycie powolutku by nam malało była by to doskonała sytuacja wg mnie
|
|
Post #3
07 Nov 2005, 21:24
Panowie... a od czego alchemia? a od czego spirit? Pomyslcie... nic nie jest przypadkowe... 😉 😛
|
|
Post #4
08 Nov 2005, 08:10
ja tam jestem druidem ma 19 lvl i mi sie 1 hp i 1 many na 2 sekudny odnawia jak siadne to mi sie w jednom sekunde a jak se klapne komara to 3 na 1 sekunde ale i tak musze kupowac mixi na mane :hyhy:
[ Dodano: 2005-11-08, 09:11 ] ja tam jestem druidem ma 19 lvl i mi sie 1 hp i 1 many na 2 sekudny odnawia jak siadne to mi sie w jednom sekunde a jak se klapne komara to 3 na 1 sekunde ale i tak musze kupowac mixy na mane :hyhy: |
|
Post #5
12 Nov 2005, 17:16
Tak ale ja tam nie narzekam
gram magiem i jjak wszyscy wiedza nie mam duzo hp dlamnie to , ze regeneracja jest wolna jest bardziej rzeczywiste, no i kiedys to u mnie w plecaku zalegaly sterty jedzenia a teraz nie. Musze jednak przyznac ze mag moze sobie jedzonko wyczarowac i ma klopot z glowy hmmmmmmmm a reszcie polecam rozwinac w sobie zdolnosci kucharskie 😀 P.S. kiedys ten temat byl juz poruszany i GM doszli do wniosku ze to bedzie ciekawsze jesli regeneracja bedzie ustawiona na nizszym poziomie POZDRAWIAM BERGHAS |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |