📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Kirlia
« Wróć do forum  •  2 post(ów) w temacie
Post #1 06 Nov 2005, 20:54
Imię: Kirlia
Rasa: Człowiek
Wzrost :150 cm
Waga: 55 kg

Kirlia jest Piestem tak jak jej przodkowie. Jej jasne włosy swobodnie falują na wietrze, zielono szare oczy delikatnie błyszczą na tle oliwkowej skóry. Niby niepozorna postać jednak jej widok wnosi spokuj i poczucie bezpieczeństwa do twojego serca. Gdy siedzisz w gospodzie a ona przechodzi obok czujesz się dziwnie jakby anioł szeptał ci cos do ucha. Patrzysz na nia i nie wiesz czy ta poświata w okuł niej to aura czy skutek wypitego przez ciebie alkoholu może to tylko promienie słońca odbite w jej oczach.
Urodzile się w Elwynn Forest tu się wychowała i dorastała. Jej życie jednak nie było usłane różami. Była córka potężnego Priesta i musiała kontynuować rodzinną tradycje mimo, że bardziej ja pociagało strzelanie z łuku. Zawsze chciała zostać Hunterem jednak nie była to profesja dla ludzi a Kirlia nie urodziła się elfem.
Pomimo niewielkich zdolności i nikłych talentów podjęła niezwykle trudne szkolenie. Początki nie były łatwe bo Kirlia częściej sama raniła siebie niż przeciwnika ale z godną swojego rodu determinacją kontynuowała naukę. Wkrótce jej umiejętności osiągnęły poziom kiedy to niecierpliwa dziewczyna mogła ruszyć w świat w poszukiwaniu przygód. O Kirlii słyszano w najdalszych zakątkach świata WoW gdyż wieści o szlachetnym postępowaniu i dobrych uczynkach zawsze szybko się rozchodzą. Gdy usłyszysz jakąś z tych opowieści na pewno nie poznasz Kirlie gdy ja spotkasz na swej drodze, gdyż legendy jak to legendy zawsze wyolbrzymiają bohaterów. Słyszałem nawet opowieść, że to wielka kobieta o urodzie elfa z mieczem w jednej a buławą w drugiej ręce. W rzeczywistości gdy spotkasz ją na swej drodze nawet nie pomyślisz, że to wątłe dziewczę kijem w ręce może jednym gestem pokonać wilka czy niedźwiedzia. Niestrudzenie przemierza najodleglejsze zakątki świata niosąc światło i nadzieję.
Post #2 08 Nov 2005, 14:38
dobra rada-popros microsoft word albo inny pokrewny o przewertowanie twojego dziela w poszukiwaniu tzw. literowek 😉

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026