|
Post #1
08 Nov 2005, 11:32
Zdjec niestety nie mam ( nie bylo czasu na to ) , ale mysle , ze bieg w hmm wiekszosci przypadkow udal sie znakomicie. Jestem zadowolona z jego przebiegu , chociaz znalazly sie osoby, ktore nie rozumieja co to rywalizacja oraz tajemnica.
Laureaci : 1) Desire 2) Gareon 3) Gildur Mysle, ze szczegolnie Desire naleza sie wielkie brawa :hurra: oraz Gildurowi, ktory wystartowal jako ostatni :hurra: Zeby nie bylo problemow na przyszlosc, przy okazji odrazu wytlumacze moze (tym ktorych nie bylo oraz tym ktorzy nie zrozumieli ) co to jest BIEG NA ORIENTACJE ( jezeli ktos byl harcerzem to dalsze punkty sa zbedne ) Ogolnie taki bieg polega na poruszaniu sie od punktu do punktu ( w kolejnosci ) wedlug wskazowek osob stojacych na tych punktach, a takze na przekazywaniu na kolejnych punktach tajnych wyrazow , zwrotow, ktore maja potwierdzic , ze rzeczywiscie tam byliscie. Czesc z was odrazu zrozumiala i poprawnie odgadla zagadki ( zareczam, ze wg mnie byly az za proste , troche wyobrazni 😊 next time beda trudniejsze ) Na takim biegu komunikowanie sie miedzy zawodnikami jest niedozwolone!!! :wsciekly: ( przeciez rywalizujecie a nie gracie w druzynach - chyba ze zakladamy na poczatku inaczej ). Mysle, ze podobne biegi odbeda sie w przyszlosci, moze troche inaczej zorganizowane ale beda napewno. :zawstydzony: |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |