|
Post #1
08 Nov 2005, 11:34
Zdjec niestety nie mam ( nie bylo czasu na to ) , ale mysle , ze bieg w hmm wiekszosci przypadkow udal sie znakomicie. Jestem zadowolona z jego przebiegu , chociaz znalazly sie osoby, ktore nie rozumieja co to rywalizacja oraz tajemnica.
Laureaci : 1) Desire 2) Gareon 3) Gildur Mysle, ze szczegolnie Desire naleza sie wielkie brawa :hurra: oraz Gildurowi, ktory wystartowal jako ostatni :hurra: Zeby nie bylo problemow na przyszlosc, przy okazji odrazu wytlumacze moze (tym ktorych nie bylo oraz tym ktorzy nie zrozumieli ) co to jest BIEG NA ORIENTACJE ( jezeli ktos byl harcerzem to dalsze punkty sa zbedne ) Ogolnie taki bieg polega na poruszaniu sie od punktu do punktu ( w kolejnosci ) wedlug wskazowek osob stojacych na tych punktach, a takze na przekazywaniu na kolejnych punktach tajnych wyrazow , zwrotow, ktore maja potwierdzic , ze rzeczywiscie tam byliscie. Czesc z was odrazu zrozumiala i poprawnie odgadla zagadki ( zareczam, ze wg mnie byly az za proste , troche wyobrazni 😊 next time beda trudniejsze ) Na takim biegu komunikowanie sie miedzy zawodnikami jest niedozwolone!!! :wsciekly: ( przeciez rywalizujecie a nie gracie w druzynach - chyba ze zakladamy na poczatku inaczej ). Mysle, ze podobne biegi odbeda sie w przyszlosci, moze troche inaczej zorganizowane ale beda napewno. :zawstydzony: |
|
Post #2
08 Nov 2005, 11:53
Hmmmm , mysle , ze nastepnym razem zamiast slow trzeba bedzie miec przedmioty :hyhy:
|
|
Eowina
|
Post #3
11 Nov 2005, 07:58
KET przeciez to ja zajolem 3 miejsce... :| dostalem 30g za to...
|
|
Post #4
11 Nov 2005, 08:46
HEHE Fajnie to kto był w koncu 3 ?? :rotfl:
Szkoda, ze mnie nie bylo :rozpacz: prsze was organizujcie eventy w czasie weekendow bo tylko wtedy moge pograc w wowa pozdrawiam BERGHAS |
|
Post #5
11 Nov 2005, 11:37
QUOTE(Eowina) KET przeciez to ja zajolem 3 miejsce... :| dostalem 30g za to...
ty byles 4 ^^ za miejsa 1-3 przyslugiwal przedmiot |
|
Post #6
11 Nov 2005, 11:40
hmm to jest dziwne. coprawda przedmioty sa dobre ale 30 g porownywac do np. amuletu Gildura to troszeczke dziwne :/ powinny być albo 1 - 3 powiększone wygrane albo nizsze zmienjszone
|
|
Post #7
11 Nov 2005, 14:16
z tego co wtedy slyszlem to mozna bylo zglaszac swoj udzial na ircu, ale ja i Elvynnel nie mozemy po prostu tam wejsc ( mamy z takiej samej sieci neta) i nie mamy sie jak zglaszac do np tego typu eventow
|
|
Post #8
11 Nov 2005, 14:20
ja sie myle czy przedmioty gorzej zdobyc niz 30g???? bo jak sie myle to trzeba zglosic Ipkissowi co by loot'a jeszcze bardziej zanizyl bo jest za wysoki!!!!
|
|
Post #9
11 Nov 2005, 14:52
ehhh ale co do tego irca to Pixar ma racje ja i kilka innych osob ktorym gre/server polecilismy ( z tej samej sieci ) nie moga wejsc na irc wiec jak mamy sie zglaszac do tego typu eventow?
|
|
Post #10
11 Nov 2005, 15:12
w grze?????? np ?
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |