📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

EXP
« Wróć do forum  •  21 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #1 11 Aug 2005, 20:54
Wiem ze nie bedzie rekompensaty za resa ale bym prosil o mala doslownie malutenka i zwikszenie expa o chodziaz 5x nieby nie wyczuje tego nikt ale zawsze cos juz bedzie i zwikszenie kasy na poczatku kazdemu sie to przyda a zwlaszcza wszystkim maga wiem nie udzialem sie na forum ale to co sie ostanio dzieje zmusilo mnie do wejscie i napisania posta tak na scilosc na globalnym jest zwikszony exp o od 1x do 128x zalerzy jaka sie gre wybieze wiem bo tam bylem nawet niedawno chodziaz nie mam orginala ale kolega ma i placi wiec prosze bardzo taka malutka nie szkodliwa pomoc dla wszystkich
Post #2 11 Aug 2005, 20:59
i tu popieram - male podniesienie expa nawet o te 5 razy - przeciez to nie duzo, a grac sie bedzie przyjemniej, bo zabijanie setek stworow zeby lvl nabic to troche nudnawe sie robi...

a i kase te 5 lub 10 razy podniesc, bo grajac klasa magiczna to sie ciezko robi, a jesli ktos bedzie narzekal ze ma za duzo to moze albo nie podnosic, albo oddac potrzebujacym.

powiedzcie ludzie co o tym myslicie
Post #3 11 Aug 2005, 23:12
NA LITOŚĆ !!!! Podnieście Kase...... Przeciez tak jak teraz jest to ja na tygrysya będe zbierał po wsze czasy i wcześniej doczekam się wersji WoW 4.0 :-) nim będe mógł sie chociaż wytrenować na jazdę :-) Minimum powinno być 1 srebrny za kazdy level potwora to było rewelacja !!!!!!
Post #4 11 Aug 2005, 23:57
no z expem to moze jednak za duzo, ale nawet te 2 razy w porywach do 3 juz by dalo wieksza przyjemnosc z gry... a z kasa naprawde by sie przydalo wiecej... tez nawet te 2- 3 razy
Post #5 12 Aug 2005, 00:20
haha przecieŜ exp został zmniejszony tylko o 5x 😊
Post #6 12 Aug 2005, 07:21
QUOTE(CiNeK)
[...]zwikszenie expa o chodziaz 5x nieby nie wyczuje tego nikt [...]

Jeśli nie widać różnicy... To po co przepłacać ?? 😀 Dobrze jak jest maly exp byle serw stał długo...
Post #7 12 Aug 2005, 10:18
Drop jest dobry, zabijam tylko to co musze i stac mnie na wszystko, co potrzebuje, nim dojde do duzego miasta bede mial pieniadze na profesje. Lvl idzie w gore normalnie, no prawie, nie bedzie przynajmniej kogzow expa i wiekszosc ludzi bedzie grala dla przyjemnosci. Jesli zwiekszyc expa to tylko i wylacznie za questy, zeby zachecic ludzi do rozwiazywania ich.
Post #8 12 Aug 2005, 17:29
HAHA ale co tu rozwiazywac w beznadziejnych questach ?? Zabij, przynies, dostarcz, porozmawiaj z kims to sa 4 podstawowe questy i nie ma rzadnych innych. Na tym opieraja sie cala fabuła. Nic do myslenia ani kombinowania, wiec nie kszancie ze ktos bedzie kcial robic te questy dla przyjemnosci bo zabicie 60 stworkow kolo camp taurjio jest naprawde meczace. Jestem za zwiekszeniem kasy, nawet 0,5 srebra za level bedzie dobrze.
Post #9 12 Aug 2005, 18:08
@BatonPL
Owszem questy sa proste i prawie nic do gry nie wnosza, poza jednym wyjatkiem, sa motywacja do odkrywania nowych krain, moja skromna postac bardzo lubi zwiedziac i podziwiac widoki, bo Blizzard sie napocil, zeby swiat tak wygladal. Exp zmniejszony zeby nie bylo ery kogzu, chcesz miec lvl 255 w 2 dni to idz na Ralph's Crazy Server, za zabicie dzika na 1 lvl, dostajesz expa o wartosci 3,5 poziomu, a w loocie jest 100 golda, mnie to nie kreci.
A propos dropu: zaczalem gre humem, nie doszedlem jeszcze do Stormwind i mam 50s, na 2 profesje starczy mi ~40s, zostaje mi jeszcze 10s, co przy 9 lvl nie jest mala kasa, takze stac mnie na bron/zbroje itp. extra.
Post #10 12 Aug 2005, 18:27
nie podnoście expa ani dropa
tak przynajmniej trzeba się trochę postarać
jakiegoś questa wykonać
nauczyć się specjalizacji do handlu
handlować ze sobą

przy takim dropie jaki jest już się nie trzeba uczyć różnych rzeczy (gotowania np)

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026