📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Farand druid
« Wróć do forum  •  1 post(ów) w temacie
Post #1 09 Nov 2005, 12:56
Nowa historia Postaci Fanand:

Imię: Farand
Wzrost: 195cm
Waga: 75Kg
Włosy: Ciemno-Niebieskie
Oczy: Złote-swiecące
Ciało:Dobrze Zbudowane
Cechy szczegulne:pełno blizn po stoczonych walkach

Widzisz przed sobą młodego i zadbanego elfa. Jego włosy Błyszczą sie w promieniach słońca jak diament. Te świeciące oczy w ciemności widać z daleka. Posiada długie niebieskie włosy z ostrym zakończeniem. jego domem jest cały świat.

Farand od urodzienia przejawiał umiejetnosci magiczne zwłaszcza sił natury. Gdy był mały przez przypadek nawet własnom matke korzeniami oplątał kiedy dostał czkawki.Ojciec by syn mugł rozwinonc owe zdolnosci wysłał go do wielkiego druida Alkmazera na nauke. Farand spędził na nauce tak 6 lat . Poszedł potem uczyc sie myslistwa zeby miec na alkochol bo z Faranda straszny pijak był ,ta nauka trwała 2 lata kiedy Farand wrucił w rodzinne strony dowiedział się że bandyci zabili jego brata, a że Farand brata nie lubił bo go zawsze matka faworyzowała. poszedł podziękowac złoczyńcom .Niestety gdy dotarł na miejscie zastał owych rabusiów w stanie upojenia Alkocholowego [spili sie miodkiem]
nie panujących nad sobom , owi bandyci żucili sie na Faranda ten bez trudu ich pokonał , zauważył on że bandyci dużo złota majom i można sie na tym wzbogacic więc Farand postanowił że wyruszy w świat i będzie walczył [ za niewielką opłatom] z wszelkim złem czajoncym się na ziemi.

{nowa historia bo stara mi sie nie podobała i była zakłamana a ta pokazuje co robie w swiecie gry [questy w koncu za złoto robimy] i oddająca wygląd mojej postaci} :hurra: :hurra: :super: :serce:

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026