|
Post #1
10 Nov 2005, 16:48
Wrzasnęli hasło wojna,
Zbudzili hufce hord. Zgwałcona noc spokojna, Ogląda pierwszy mord. Goreją świeże rany, Hańbiona płonie twarz. Lecz nam do obrony dany, Pamięci pancerz nasz. Więc choć za ciosem pada cios I wróg posiłki śle w konwojach, Nas przed upadkiem chroni wciąż, Zbroja! Choć krwią zachłysnął się nasz czas. Choć myśli toną w paranojach. Jak zawsze chronić będzie nas, Zbroja! (autor przynajmniej dla mnie nie jest znany...) Zapomniani bohaterowie znowu powstaną! Nowo powstająca gildia szuka członków gotowych z fanatycznym oddaniem podążać za swym przywódcą. Psy Wojny potrzebują właśnie Ciebie! WYMAGANIA: -rozumienie prawdziwego znaczenia magicznych liter: RPG - odrobina dobrej woli - chęć grania dla klimatu nie itemów czy lvli - zdolność do licznych wyrzeczeń Zgłoszenia prosze zamieszczać w tym temacie bądź do mnie na PW Ilość miejsc ograniczona! Psy Wojny raz jeszcze ruszą na wroga! ... I pozna on STRACH! Ból to tylko złudzenie zmysłów. Rozpacz - złudzenie umysłu. Znaj swoją powinność! [ Dodano: 2005-11-20, 11:47 ] Hmmmm... czekam i czekam a tu chcetnych brak :zalamany: Nie wiem dlaczego nikt nie chce zaczac prawdziwego roleplayingu na serwerze rpg? Gildia moze byc zarowno po stronie alliance jak hordy. Hordziarze nie chca miec wlasnej gildii? Wiem ze dziala tam Fallen Gods ale to same chodzace trupy - chcecie miec gnijacych kolegow? 😛 Tak czy owak ja dalej bede czekal. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |