📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga - mr Fel
« Wróć do forum  •  1 post(ów) w temacie
Post #1 10 Nov 2005, 20:45
Na samym poczatku powiem moze ze nie pisze tego posta po to aby sie zemscic wyzyc zrobic komus na zrosc czy cos w tym rodzaju - chce tylko poinformowac o 'dzikich' zachowaniach pana mgFel na Waszym czacie.

Wiec moze zacznijmy od poczatku - bledy ortograficzne
tak jest to wielka wada pana fel'a. od drobnych bledow stylistycznych po niewybaczalne bledy otrograficzne. powiem nawet ze dziwie sie jak mr fel dostal sie na serwer (na pewno popelnij wieeele bledow ale to juz nie moja sprawa). bledy stylistyczne kazdemu moga sie zdazyc - nawet mi, bledy interpunkcyjne jeszcze mozna wybaczyc ale bledy ortograficzne czy tez gramatyczne pana fel'a sa juz nie do zniesienia! szczerze mowic nie wiem jak mozna nie umiec napiasc poprawnie swojego nazwiska (zapytalem sie fel'a o to czy umie - ten odpisal mi cos w rodzaju: 'przeciez nawet nie wiesz jak mam na nazwisko' :hurra: bez komentarza).
Pan Fel jest jednym z niewielu opow na czacie i powinien swiecic przykladem, poniewaz gosc ktory wchodzi do takiej rozmowy i widzi slowa takie jak: 'ktury, niewarzne' czy tez 'osobą' (l.m. popr. osobOM)' na prawde musi sie przerazic i na pewno nie zarejestruje sie u was na serwerze :|

druga sprawa to milosc do klotni
pan fel po prostu nie moze wytrzymac pieciu minut bez jakiejs sprzeczki - bezczelne odzywki typu: 'nie wiem czy moge' na zadane pytanie "... czy moze mi ktos odpowiedziec?' niemoralne i czesto bardzo wulgarne teksty obrazajace uzytkownikow czatu i uczestnikow rozmowy. gdy mr Fel wyraznie nie nadaza intelektualnie za tokiem rozmowy zaczyna dawac bana kazdemu kto mu przeszkadza.

nastepna sprawa: niesprokowane kicki w obec mojej osoby
Jak juz wspomnialem pan fel jest bardzo klotliwy - czesto lubi sie klocic ze mna a to ze ja jestem lepszy od niego w cietej riposcie i w rozmowach intelektualnych na wyzszym poziomie wcale nie jest powodem do rozdawania banow. Mr Fel po prostu chce 'zaszpanowac' swoja wladza i pokazac kto tu jest boss... :wstyd:

mam nadzieje ze zrobicice cos konstruktywnego w tej sprawie a przynajmniej upomnicie Fel'a aby troche wyluzowal... chociaz znajac jego ten post nie bedzie istnial juz za piec minut :zdziwko:

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026