|
Post #1
14 Nov 2005, 17:09
:rozpacz: Mozecie mi dokladnie wyjasnic w jaki sposob moge dostac konto?!
Czy to ma byc tak?: 1. Robie opis postaci na kartce. 2.Przepisuje opisv na forum POSTACIE. 3.Wchodze na IRCA i pisze cos w AWAY MESSAGE. I pytanka do tego: I.Czy pierw dostane konto, zrobie se postac a potem do niej opis czy opis->konto? II. Co mam napisac w tym AWAY MESSAGE? albo: JAK SIE OBSLUGUJE IRC? Prosze kogokolwiek kto juz ma konto o dokladne wyjasnienie i prosze o naprawwwwdddeee DOKLADNE plsssss :zalamany: |
|
Post #2
14 Nov 2005, 17:26
Wchodzisz na IRC i piszesz dokładnie tak jak podam niżej
CODE /msg KEt Przepraszam. Mogę dostać konto? albo CODE /msg Tomo Przepraszam, dostanę konto? Potem już się połapiesz. |
|
Post #3
14 Nov 2005, 17:39
QUOTE(mmike) :rozpacz: Mozecie mi dokladnie wyjasnic w jaki sposob moge dostac konto?!
Czy to ma byc tak?: 1. Robie opis postaci na kartce. 2.Przepisuje opisv na forum POSTACIE. 3.Wchodze na IRCA i pisze cos w AWAY MESSAGE. I pytanka do tego: I.Czy pierw dostane konto, zrobie se postac a potem do niej opis czy opis->konto? Więc robi się to tak. Wnikliwie czytasz całe forum. Szukasz 3 tajnych haseł. Są to wyrazy w nawiasach kwadratowych, schowane w jakimś ważnym topicu na forum, więc musisz przeczytać wszystkie te podklejone, oraz to co ma do przekazania autor. Następnie tworzysz historię postaci. Opisujesz ją według schematu, podanego w topicu. Później dajesz wodze fantazji i piszesz o swojej postaci, jej historię, tzn opsiujesz jakieś wydarzenie, albo poprostu co się stało. Musisz wykazać się fantazją. Gdy znajdziesz 3 wyrazy i napiszesz CIEKAWĄ historię, zgłaszasz się na IRCu, do jednego z gm, którzy zakładają konta. Wysyłasz im 3 wyrazy i linka do swojej historii, która zamieszczasz w dziale POstacie, w nowym temacie. Teraz gm czyta czy podałeś dobre 3 słowa i czyta Twoją opowieść. Jeśli będzie ona akceptowalna dostajesz konto. Tworzysz sobie nową postać i grasz, a mi dajesz co lepszy item za to, że napisałem Ci co i jak^^. QUOTE(mmike) II. Co mam napisac w tym AWAY MESSAGE? albo: JAK SIE OBSLUGUJE IRC? Prosze kogokolwiek kto juz ma konto o dokladne wyjasnienie i prosze o naprawwwwdddeee DOKLADNE plsssss :zalamany: Poszukaj topicu o mIRCu, jest bodajże w pomocy. JA Ci powiem to bardzo scheamtycznie. Ściagasz, instalujesz, odpalasz mIRCa. Podajesz swoje dane, zatwierdzasz i widzisz białe tło i to wszystko. Na dole masz miejsce, gdzie możesz coś wpisać wpisujesz CODE /server irc.ircnet.pl
i oczekujesz, aż połączy się z serwerem. Gdy to się stanie wpisujesz CODE /join #mygame . Już jesteś na kanale MW. Teraz wpisuejsz CODE /nick [konto]mmike . I patrzysz czy, któryś z GMów ma wpisane w nicku AWAY, ZAJETY, NIE PISAC lub cos w tym stylu. Jeśli nie wysyłasz 3 magiczne wyrazy, link i co dalej masz napisane wyżej.
Jeśli dalej nie wiesz co zrobić, to ja Ci tego jaśniej nie wytłumacze.[/code] |
|
Post #4
14 Nov 2005, 18:17
:hurra: O staryyyyyy dziex naprawde jestem waszym dluznikiem. A co do jakies dobrej rzeczy to jak cos znajde to dam znac:P 😀
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |