📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Co, gdzie, jak...
« Wróć do forum  •  1 post(ów) w temacie
Post #1 16 Nov 2005, 16:05
jest to temat dotyczacy forum gildii (w jakich tematach co i jak mozna pisac):
Wiersze-piszemy tam jak nazwa tematu wskazuje SAME wiersze, najpeirw wiersz wysylacie do mnie na pw, gg lub jeszcze gdzie indziej byleby nie na forum(!), ja przeczytam ten wiersz, jezeli uznam ze ten wiersz jest "godny:)" wpisania go tam to wysle odpowiedz z pozwoleniem(dla czlonkow gildii)
Legendy,opowiadania-wpisujemy tu legendy opowiadania i jesczez inne zwiazane z tym tematem, np. mity, oczywiscie najpierw opowiadanie/legendy itp. wysylacie do mnie na pw (ja nie bede sprawdzal bledow poniewaz nie mam na to czasu, zobacze tylko czy jest ciekawe itp. o gramatyke macie sami zadbac, poniewaz jezeli napiszecie z bledami to sami sie hanbicie )(dla czlonkwo gildii)
Pomysły- czyli pomysly na wyprawy, zmiany w regulaminie, co dopisac, co usunac itp...(dla wszytskich)
Członkowie- członkowie gildii, ich ranga i hierarchia gildii ten temat bedzie stworzony dopiero wtedy kiedy bedziemy miec wiecej czlonkow w gildii
Regulamin gildii- tu zamiesczony jest regulamin gildii, poniewaz chce moc ciagle go edytowac nie piszcie postow tutaj tylko w dziale "Pomysły"
o Blessed Legion- wiadomo tu zamieszczone sa informacje o gildii jezeli macie jeszcze ochote cos dopisac to bardzo prosze;p
Zapotrzebowania ! ( obowiązkowe odwiedziny )- jak sama nazwa tematu mowi- czlonkowie gildii pisza tu sowje "zapotrzebowania" tzn to czego potrzebuja aktualnie, tylko czlonkowie moga pisac czego potrzebuja natomiast pozostali lub takze czlonkowie moga odpowiadac wczesniej cytujac dana "potrzebe" jezeli chca cos sprzedac
Danina- wiadomo...😀

[ Dodano: 2005-11-22, 15:26 ]
(Imię),(profesja),(rasa)- każdy kto zechce może stworzyć własny temat na forum gildii blessed legion, przekopiować, zaczac od ppoczatku badz dalej snuc swoja historie jako nazwe tematu wpoisujcie swoje imie, profesje, rase np.: Paul, palladyn, człowiek

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026