📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Taljin
« Wróć do forum  •  1 post(ów) w temacie
Post #1 17 Nov 2005, 21:38
Mam juz konto, ale po cofce wolalem zaczac gre od nowa.

Imie: Taljin
Rasa: Troll
Klasa: Mag
Kolor skóry: niebieski
Kolor włosów: granat

Tal'jin urodzil sie w wiosce Senjin w Duratorze. Jego ojciec od urodzenia starał się wpoić Tal'jinowi tajniki magii. Ojciec wyspecjalizował się w tej dziedzinie jeszcze w Azerothcie, skąd udał się pod przewodnictwem Thralla do Kalimdoru w celu odnalezienia Wyroczni. Matka to zwykła kucharka.
Magia... taaak, czuje jej moc w sobie odkąd ukończyłem 17 lat... Ojciec jest surowy i wymagający, ale chyba warto. Od paru lat moja nauka polegała na uczeniu się opanowania któregoś z żywiołów... Nie szło mi to najlepiej, ale w końcu pare dni temu udało mi się. Cały dzień poświęciłem na medytacje, po czym wstałem, wymówiłem inkantacje i bom, z moich dłoni wyleciała mała kula ognia, rozbijając się o skałe... potem zemdlałem...
Ah to było cudowne, cudowne uczucie... żywioł i wypływająca ze mnie magia, to było lepsze od najlepszej partii go z moim ojcem, od najlepszego dzika jakiego upiekła moja mama. NIedawno zacząłem trzymać z pewnym łowcą Spionem, w jego oczach życie wygląda zupełnie inaczej. No i jeszcze takich dwoch orków, Ci to tylko by mordowali. Hehehe troll z każdym dniem uczy sie czegoś nowego, poznaje coś nowego. Nigdy nie ruszałem się z Duratoru, a chłopaki chcą mnie wyciągnąć na mordobicie do Barrens, ciekawe jak tam jest, bo słyszałem o tej krainie tylko z ust mojego ojca. Musze zostawić moją rodzinną wioske, kochane obiady mamy i rady taty, bo chłopaki nie dają mi spokoju. Ojciec podarował mi swoje stare robe, mama przygotowała pare kawałków dzika.
Ehh nareszcie się wydostałem z tego bagna zwanym omim domem, gdzie sztuczna hmm 'milosc' rodzinna miala swoje miejsce... nieznosze ich za to, nienawidze, nie lubiłem żarcia matki, nie słuchałem rad ojca, moja natura jest walka, moim zyciem jest zabijanie aliantow, dla ktorych nie czuje zadnego szacunku, moim zyciem jest Horda, moimi jedynymi przyjaciolmi, sa towarzysze broni, a moja najwieksza kochanka, magia.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026