|
Post #1
23 Nov 2005, 13:35
Imię: Thel
Wiek: 60 zim Wzrost: 3 koboldy Waga: 1 tygrys Kapłan - to brzmi dumnie... Jak zwykle był nieprzyzwoicie piękny dzień... Ptaszki... Eee... No w każdym razie COŚ ćwierkało nieopodal Podmiasta. Ale słychać było też szczęk oręża wojowników... Byli wśród nich ludzie i krasnoludy... A po przeciwnej stronie barykady kilku wojowników Hordy... Kapłan - to brzmi dumnie... - Każdy kto ma karabin! Na tyły! Wojowników w pierwszaj linii aż nadto! Kilku z nich posłuchało rozkaz Wyższego Paladyna Isiena. A niektórzy nie... -Walczycie za Boga! Którego... Oto jest pytanie... Kapłan - to brzmi dumnie... -Thel! Magowie rzucają klątwy we wrogów a nie kapłani! Zajmij się wspieraniem wojowników! Jasne... Egoistyczne świnie... Robią to co chcą, a ja musze ich leczyć czy tego chcę czy nie... Kapłan - to brzmi dumnie... Wojownicy w końcu ulegli gigantycznej sile Taurenów, a łowcy szybko zorientowali się że Trolle mają lepszy wzrok - jednym słowem wyprawa Sojuszu kończyła się fiaskiem... Kapłan - to brzmi dumnie... Z wielu wojowników nie walczyło tylko trzech Thel, Isien, i Gormin - arcymag. Isien i Gormin naradzali się miast walczyć... Zasrane obiboki... Ciekawe o czym mówią... Kapłan - to brzmi dumnie... Thela z zadumy wyrwała śmierć... Widział błyszczący topór Orka... Kapłan - to brzmi dumnie... Dopóki nie dojdzie do bezpośredniego starcia... Ale nim Thel doszedł do końca Tunelu Ze Światełkiem Na Końcu zorientował się żyje... i widzi twarz innego kapłana z Nortshire. - Miałeś szczęście że żyjesz... Zostałeś tu przeteleportowany przez Gormina... - Eee... Jasne! Ja się stąd zmywam żegnajcie! Ruszam w drogę... Paladyn - to brzmi dumnie... Eee... KEt mam pytanie... Co znaczy to :rotfl: właściwie ?? że dobrze czy żle?? |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |