|
Post #1
23 Nov 2005, 17:05
Wzrost: 173cm
Klasa: Wojownik Rasa: Ork Wiek: 32lata Waga: 73kg Włosy: Czarne Oczy: Zielone Karnacja: Jasna Widzisz Mężczyzne w średnim wieku, na jego twarzy można dostrzec liczne rany co świadczy o jego doświadczeniu w walce. Jego ciemne włosy przykrywają umięśnione ramiona, w spojrzeniu tej osoby można dostrzec wielki spokój i gotowość do walki. Czujesz, że jeszcze kiedyś o nim usłyszysz.......Gdy już miałeś opuszczać karczmę nieznajomy zaprosił cię do stolika, aby opowiedzieć ci swoją historię, z podnieceniem pospieszyłeś ku niemu z uwagą wysłuchując każde z jego słów. "Urodziłem się na dalekiej północy. Moi rodzice opuscili ten świat dwa lata po moich narodzinach przez 10 lat walczyłem o przetrwanie w dziczy. Gdy już straciłem nadzieję na spotkanie jakiejś inteligentnej istoty mym oczom ukazała się postać o wyglądzie półczłowieka-półkonia przygarneła mnie i nauczyła wszystkiego co potrafi. Pewnego dnia nakazał mi wyruszyć w świat, ponieważ przekazał mi całą swą wiedze, przemierzałem liczne pustkowia, lodowe krainy, dżungle, aż trafiłem do tej karczmy" To były ostatnie słowa jakie usłyszałem od tego mężczyzny opuszczając karczmę uśmiechnął się do mnie. Co dalej się z nim działo...nie wiem, lecz na pewno kiedyś go spotkam. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |