📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Darlanos
« Wróć do forum  •  1 post(ów) w temacie
Post #1 23 Nov 2005, 17:12
Wzrost: 153cm
Klasa: Wojownik
Rasa: Krasnolud
Waga: 73kg
Włosy: Czarne
Oczy: Zielone
Karnacja: Jasna

Widzisz Mężczyznę w średnim wieku, na jego twarzy można dostrzec liczne rany co świadczy o jego doświadczeniu w walce. Jego ciemne włosy przykrywają umięśnione ramiona, w spojrzeniu tej osoby można dostrzec wielki spokój i gotowość do walki. Spoglądasz na zewnątrz i spostrzegasz, że zapadł już zmrok, powoli opuszczasz karczmę. Spoglądając raz jeszcze na tę istotę czujesz, że jeszcze kiedyś o nim usłyszysz.......Gdy już miałeś opuszczać karczmę nieznajomy zaprosił cię do stolika, aby opowiedzieć ci swoją historię, z podnieceniem pospieszyłeś ku niemu z uwagą wysłuchując każde z jego słów.
"Urodziłem się na dalekiej północy. Moi rodzice opuscili ten świat dwa lata po moich narodzinach przez 10 lat walczyłem o przetrwanie w dziczy. Gdy już straciłem nadzieję na spotkanie jakiejś inteligentnej istoty mym oczom ukazała się postać o wyglądzie półczłowieka-półkonia przygarneła mnie i nauczyła wszystkiego co potrafi". Przerywasz mu pytając się co jest celem jego podróży, krasnolud marszczy czoło, po czym odpowiada "jeszcze nikt mnie o to nie pytał......(uśmiecha się) to proste pragnę być najlepszy w tym co robię. Wracając do opowieści, pewnego dnia mój nowy ojciec nakazał mi wyruszyć w świat, ponieważ przekazał mi całą swą wiedze, lecz prawdziwym powodem było to że byłem krasnoludem, a krasnoludzi i taureni nie mogą żyć wspólnie. Tak więc przemierzałem liczne pustkowia, lodowe krainy, dżungle, niesposób wyobrazić sobie tego co ujżałem".....Po chwili rzekł: "wybacz mi muszę wyruszyć w dalszą podróż, mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy". To były ostatnie słowa jakie usłyszałem od tego mężczyzny opuszczając karczmę uśmiechnął się do mnie. Co dalej się z nim działo...nie wiem, lecz na pewno kiedyś go spotkam.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026