|
Post #1
16 Aug 2005, 21:10
Niewiem czy tylko u mnie tak jest ale niektore umiejeetnosci mi szwankuja (pewnie wina emu.) miedzy innymi : Nieda sie łowic. Niejest to bardzo wazny problem ale dopisac go do listy zawsze mozna. Jeszcze pamietam ze znalazlem kilka innych bledow ale niestety teraz niemoge se przypomniec jakie to byly 😛
|
|
Post #2
17 Aug 2005, 05:29
na przyszlosc jezeli znajdzisz blad, to zapisz w jakiej lokacji , czego dotyczyl, pomoze to GM zajmujacym sie poprawkom naprawienie bledow ( o ile bedzie to mozliwe)
jezeil chodzi o wedke to marudze juz o to Ipkissowi od dawna 😢 eh , jak dla mnie jest to najwazniejszy skill ( lowie w realu ) no i do gotowania eh bez ryb eh |
|
Post #3
17 Aug 2005, 15:47
a przypomnialem sobie co chcialem 😀 Chodzi o amunicje. Chyba kazdy zauwazyl ze ona jest strasznie droga (10 miedziakow za zwykly pocisk??) a wczesniej bylo 10 miedziakow za 200 pociskow. W inzynieri tez zamiast tworzyc 200 pociskow tworzy sie 1 (trza sie niezle nalatac zeby zrobic amunicje na wyprawe) Wiec proponuje albo zjmniejszyc cene (albo do 0 jesli sie da albo 1)
A i jeszcze jedna sprawa dzisaj rano przyszedl do mnie kumpel i pozwolilem mu pograc moja postacia (a niech mi przynajmniej XP nabije 😀) Po jakims czasie znalazl jakis kamyk i spytal sie mnie co to. Przejrzalem postac a tu zonk w miedzy czasie typek wykupil sobie kilka dodatkowych umiejetnosci. Teraz mam kopanie i inzynerie (to chcialem) oraz dodatkowo zielarke i alchemie. Pytanie czy na tym serwerze tak mozna (ogranicznik co do 60 lev zostal zniesiony...) czy to jakis bug? Jezeli to bug to prosze jakiegos GM'a o skontaktowanie sie ze mna w celu zalatwienia sprawy |
|
Post #4
18 Aug 2005, 18:57
Max lvl to 240
Co do ilości kasy za strzały oraz amunicję jest to problem chyba na każdym serwerze 1.5.0 |
|
Post #5
19 Aug 2005, 13:21
A nieda sie zmienic ceny pociskow?
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |