📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Mroczne Wrota v1.6.1.
« Wróć do forum  •  5 post(ów) w temacie
Post #1 16 Aug 2005, 22:14
Mam pytanie czy adnimistrtor "Mrocznych Wrot" ma planach przejsc na nowsza wersje np 1.6.1. niektore postacie sa bardzo zbugowane na warlock. I czy zamiast naprawiac wszystko po trochu nie warto poprostu przejsc na nowszego patcha? Wiem ze pewnie nieda sie tego zrobic w najblirzszym czasie bo nieawno byl reset postaci i ludzie sie mogliby bardzo krecic nosem. Chcialbym przeczytac tutaj za i przeciw byc moze sa jakies ograniczenia natury technicznej o ktorych mi niewiadomo (jak i wielu innym ludziom), moze czekacie na dodatek do wowa i z nim chcecie zmienic wersje na nowsza itp.
KEt
Post #2 17 Aug 2005, 05:27
bugi wystepuja poniewaz taki jest emule ( wiadomo ze blizz nie przyjdzie i nie uzyczy nam orginalu emula WoW ), chodza sluchy o nowym dziecku Ludmile ktora ma to niby wniesc gre strikte jak na serwerach bilzza, jednak narazie ..... przejscie na nowego patcha przynajmniej w moim pojeciu nic nie zmieni 😀 ( chyba ze sie myle to prosze mnie poprawic )
Post #3 17 Aug 2005, 17:17
Przeciez zmiana wersji serwera nie musi skutkowac resetem postaci i nie powinna. Bardzo łatwo skopiowac katalog zawierajacy konta uzytkowników i plik z zapisem stanu postaci i przenieśc na nowy spaczowany serwer. Więc nie rozumiem czemu piszesz że bioimi sie resetu postaci ???
Post #4 17 Aug 2005, 18:01
Jeśli będziemy zmieniać wersje serwera na pewno będzie to napisane na forum 😊 jak na razie żadnych przecieków z naszej strony 😛
Post #5 17 Aug 2005, 18:58
Może jeszcze ja troche wyjaśnie żeby sie podobne pytania nie powielały. Tak jak zauważył jeden z przedpiśmców błędy to wina emulatora. Przejście na 1.6.1 nie jest narazie możliwe. Dlaczego? Bo ani WDDG ani BS zajmujące sie emulami a raczej bazami emulów i modyfikacjami nie wydały emulatora obsługującego wersje 1.6.*. Z tego co narazie wiadomo Ludmilla która jest wielką niewiadomą{i która może okazać sie wielką lipą} równiez będzie obsługiwała 1.5.0. Jedynie płatny WADemu obsługuje 1.6.1. Kosztuje on, bagatela 160euro. Jest jeszcze inny emulator WowwoW. Obsługuje on 1.6.*, ale jest pełen błędów uniemożliwiających grę na nim. Osobiści w nim pokładam największe nadzieje. Obecnie go testuje... Dlatego narazie nic nie wskazuje nato żeby była zmiana wersji na 1.6.0.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026