|
Post #1
17 Aug 2005, 07:10
Kolejna ankieta z mojej kolekcji 😀
Oraz prosze wypowiedzcie sie też na ten temat tutaj... wszystko q waszemu zadowoleniu :idea: :idea: :idea: GDYBY TAK KAŻDY PRZEGLĄDAJĄCY TEN TEMAT ZAGŁOSOWAŁ , BYŁO BY SUPER |
|
Post #2
17 Aug 2005, 21:07
puste głosy bez opsiu... też dobrze ale jakbyście cos napisali sami byście zobaczyli
|
|
Post #3
17 Aug 2005, 21:21
QUOTE(temp) puste głosy bez opsiu... też dobrze ale jakbyście cos napisali sami byście zobaczyli
Co tu duzo mowic...😀 Wg mnie powinny byc ciekawsze rzeczy niz gold...cos niezywklego...np skille na bron dla klasy ktora ich nie moze sie nauczyc normalnie...lub cos w tym stylu ale bez przsady z drugiej strony hehe |
|
Post #4
17 Aug 2005, 23:07
A ja uwazam że lepiej nie przesadzac z nagrodami w eventach ... byłobyto troche niesprawieddliwe względem graczy, których niema obecnie ... pozatym niektóre eventy pozostawiłbym bez nagród ... Sama istota tego że jest event czyli coś normalnego ... w myśl regulaminu starajmy się my Jako GM nieingerować zabardzo i dac więcej swobody graczom ... jak na przyklad gdzieś nastąpi jakiś event typu atak stworów na miasto ... to pozostawmy rozgłoszenie tego graczom ... niech się nauczą mobilizować .. byłobyto RPG a nagrodą byłoby uatowanie tego miasta ... Tak jak ostatnio Oblężenie a następinie Odbicie Stromwind ... totalna porażka ... A warunkiem zwycienstwa było wybicie wszystkich ... a szególnie nekromantów którzy kontrolowali infernusy na co małokto wpadł ... Do tego Karzdy bił ojedynczo bez planu bez przygotowania .... A jak już się zebrali w grupe by odbic miasto ruszyli na ślepo nie wiedząc jak i co < musiałem to wyrzucić 😛> W tym Evencie nagrodą miało być uratowane miasto ... Uważam że niepowinniśmy przyzwyczajać graczy że za karzde wydarzenie nadzwyczajne coś dostaną ... W końcu nie dla siebie męczymy się z ymi wydarzeniami tylko poto żeby im gre urozmaicic ... co innego Turnamenty
|
|
Post #5
18 Aug 2005, 05:27
ja bym byla tylko za tym zeby Eventy robic popoludniami,wieczorami coz nie kazdy gracz ma wolne, o wczorajszym evencie dowiedzialam sie tylko ze screenow ( 13 z groszami ludzie ja pracuje do 14!!! ) chcac nie chcac ni mam szans uczestniczenia w takowych eventach
jednoczesnie chcialbym zeby o eventach powiadamiano wczesniej ( wiem wiem o tym 19 powiadomiliscie ale moze godzine jeszcze? 😢 bo niestety nie siedze 24h przy kompie ) |
|
Post #6
18 Aug 2005, 10:59
Oto co ja myśle {każdy ma swoje zdanie}
1. Nagrody w tournamnetach są i będą - ALE TYLKO ITEMKI ZIELONE - uważam że poświęcając ok 1h na walka z innymi graczami nagroda jest odpowiednia, a to nie jest Fun serwer!. Nagrodą jest najlepszy zielony itemek jaki gracz moze nosic, gracz sam wybiera co chce dostać. 2. Nagrody w eventach, mogą być, ale skromne. Adekwatne do włożonego wysiłku. Wiem ze większa nagroda zachęci więcej graczy,ale to nie jest dobra metoda! Eventy są różne, dlatego też różne mają być nagrody. Daleki jestem również od tworzenia nowych itemków, takich co dają +dużo czegoś a wymagania 0lvl. Czemu? Bo tak sobie przeglądam itemki w wowie i widze ze itemy o podobnych wlaściwościach to jakieś itemki co ma onyxia i co wymagają 60lvl i kosztują krocie! {tak jak mówie, to moje osobiste zdanie} 3. Nikt nie jest doskonały, ja tez popełniam dużo błędów i nie mam nieograniczonej ilości pomysłów, dlatego myśle że należałoby uwzględniać propozycje graczy jeśli chodzi o eventy czy tournamnety. |
|
Post #7
18 Aug 2005, 11:18
po to ten temat :wink:
|
|
Post #8
18 Aug 2005, 11:59
mi to co jest odpowiada. prawie ze wszystkimi zgadzam... tylko ten atak na SW byl troche nieprzemyslany. teleportuje sie tam z darnassus i buch... jestem martwy i nie widze ciala na mapie... no fajnie. no ale po za tym szczegolem jest wporzadku
|
|
Post #9
25 Aug 2005, 07:01
Ja szczerze sadze zze fajnie by bylo jakby ktos dostal jakis egzotyczny czar np. priest otrzymal aspect of cheetah i stworzyl hisotrie bazujaca na evencie ze : po obronie Storm Wind w czasie gdy zolnierze odpoczywali bo ciezkiej bitwie mieszczanie opatrywali im rany. Lecz jeden <rasa> nie zwazal na rany i pomogal wszystkim potrzebujacym ktorych spotkal i gdy tak przemiezal ulice Storm Wind napotkal na pol martwego Łowce ktore imienia nie zdazyl uslyszc Łowca przekazal mu na lozu smierci swoj runiczny ble ble ble moglbym to ciagnac az do gwaizdki a nie o to chodzi podsumowujac fajnie by bylo otrzymywac jakies "wynalazki " 😛
NeStoR |
|
Post #10
25 Aug 2005, 23:50
tak tylko wez pod uwage moj drogi ze nie wszyscy posiadaja mane zeby takowy czar rzucic. warrior ma rage, a rogue ma energie. i jusz mamy konflikt co do nagrod
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |