📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Poszukiwani Martwi lub niekoniecznie Żywi
« Wróć do forum  •  9 post(ów) w temacie
Post #1 27 Nov 2005, 23:28
Drogie Siostry i drodzy Bracia
Tutaj, na tym wlasnie slupie Dark Horde wywiesza poszukiwanych przez siebie wrogow, wrogow nie byle jakich...

....tutaj umieszczamy wrogow smiertelnych, wrogow na cale zycie, bez wzgledu czy ono jest waszym pierwszym czy drugim. Slup będzie tutaj stal zawsze....nawet kiedy zabraknie was i nas.

Jeżeli chcecie umiescic kogos na naszej liscie
Podajcie jego opis, zawolanie, ewentualna gildie, oraz powod za co chcecie go naznaczyc mianem wroga Dark Horde, oraz co najwazniejsze....choc niekoniecznie
Umiesccie tutaj nagrode jaka przewidujecie za glowe naznaczonego

Podpisano
Warchief Betty
High Warlord Zaagh
Post #2 27 Nov 2005, 23:46
List nr 1

Gord > ork Warrior > chorobliwy fanatyk

Pewnej nocy Gdy nikt nie patrzyc na mnie podszedlem do slupa i moja przyczepic do niego kartka z listem gonczym na tego orka

Powod ? eh wy... zawsze chciec powod...
Ja wam Powiedziec! Ja Wiezyc w bogow oczywiste to byc.... ale ja nie mieszac bogow w sprawy ziemskie... szacunkuje ich alem jam ork ufajacy swoim miesniom ktore rosly podczaas pracy ciezkiej... Gord byc nienormalny!! on mowic ciagle do boga!! ja tego nie znosic w rozmowie z nim!! ja byc wsciekly!! Gord musi zaplacic za zniewaga!! nagroda sa 2 żólte moneety! i wdziecznosc

ps

jako dowod poprosze screena z jego smierci ^^ 😀
Post #3 27 Nov 2005, 23:53
No nie kim w ogóle jest ten Gord?

Fanatycy śmierdzą strasznie, będę go obserwował bacznie.
Jak jak to mówisz ja go dorwać kiedyś i pokazać mu że on już nie żyć.

Tak czy siak. Zginie.
2 złote monetki? Za taki łeb? dobrze!

ps. Rysować to ja nie umiem, ale gwarantuję, że będziesz wiedział jeśli do dorwę
/salute
Post #4 28 Nov 2005, 00:04
List nr 2

Zirki -> gnom -> Wojownik

Ja zglaszac do naznaczenie Zirkiego, to byc maly, zarozumialy gnom, ktory sie z nas nasmiewac, byc niedobry i meic dluzsza broda od moja babcia !!
Ja chciec jego glowa za obraze moja inteligencja...i moja magya..ja chciec jego glowa !!!!

Ja zaplacic dfa zolte kronszki za jego leb !!!!
Ja chciec cala nasza rodzina go scigac !!!!
Ja chciec jego glowa nad muj kominek !!!!
Ja chciec go naznaczyc !!!!
Post #5 28 Nov 2005, 11:53
Ja sie sprobowac podjac tego zadania 😀
Post #6 28 Nov 2005, 13:22
a ja jestem gnom ciamajda i nie dam skrzywdzic jakims orcom mojego ziomka!!!!!! Gincie parszywe... gnidy!! 😛
PS: Moja glowa jest niewiele warta nie ma co sie wysilac 😊
Post #7 28 Nov 2005, 13:57
a tiam... gnomy bedziemy mordowac dla przyjemnosci... tlusciutkie i zarozumiale moze jednego sprobujemy ugotowac a jak nam nie bedize smakowac to sie wezmie nakarmi nim Zygfryda i moja papuge 😉
Post #8 29 Nov 2005, 15:30
Widzę, że na naszym słupie jakieś zarozumiałe kurduple się odzywają. Nie interesuje mnie gdzie mieszkacie córki własnej siostry i tak Was dorwiemy ot co.

A Zirki mnie nic złego nie zrobił... Ale.... 2 złote monetki? Hahah kiedyś napewno go dorwę.
Post #9 01 Dec 2005, 13:57
Prawa reka wodza Dark Horde informuje wspanialomyslnie przymierze aby zaprzestalo grozb pod nasyzm adresem. Ten slup jest dla czlownkow Dark Horde, i nie dotyczy on nikogo wiecej, chyba ze ktos zajdzie za chocby zbroje komus z naszych, wtedy jest to sprawa naszej Gildii i Jego, niczyja wiecej. Ewentualne zgloszenia na kogokolwiek z poza naszej rodziny, beda rozpatrywane przez jedna i jedyna rade Dark Horde.

Pozdrowienia ze slonecznego Kalimdoru sle Zaagh High Warlord of the Dark Horde prawa reka Betty Warchiefa Dark Horde.

W Hordzie sila !!!!
a cien strachu niech splynie na naszych wrogow !!!!

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026