📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

"Klimat"
« Wróć do forum  •  4 post(ów) w temacie
Post #1 02 Dec 2005, 17:15
Chciałem tylko prosić naszych mistrzów aby choć troszkę w miarę możliwości pilnowali klimatu rozmow w swiecie gry... Jeśli ktoś chce zobaczyć rozmowę dwóch jegomości a zarazem przykład to mogę mu przesłać screena...
Post #2 03 Dec 2005, 09:48
Jezeli masz takowy scren to go umiesc po to ten dzial jak masz skarge najlepiej miej dowod i winnego... zostanie on ostrzezenie lub kare i na drugi raz bedzie uwazal, zacznijcie sie nawzajem pilnowac, a nie to zeby gm latal za karzdym z was i pilnowal, bo i tak jak gracz zobaczy gma to siedzi cicho albo udaje ze czyma klimat...

Uwazam ze jak sami sie nie zaczniecie pilnowac na wzajem to nic z tego nie bedzie, wciaz beda chodzic szare elementy ktore beda psuc klimat graczom ktorzy go chca i my go chcemy 😊 , tak wiec dla naszego i waszego dobra zapelnijcie ten dzial takimi elementami 😊

Pozdrawiam...
Post #3 05 Dec 2005, 14:23
Jak mają wszyscy gracze trzymać klimat to niech się tego trzymają też MG. MG to też gracz. Co to za klimat jak wyjdzie mi smok (MG nie podam imienia) no i mi odejmie poziom. Ja tak miałem. Następnym razem srobie scren i poedzie sroga kara dla tego kogoś.

:!: JAK WSZYSCY TRZYMAJĄ KLIMAT TO WSZYSCY :!:
Post #4 05 Dec 2005, 14:40
Nie wiem co to za gm byl napewno nie ja 😀

... ale co tu nie klimatycznego??

To ze wielki smok przyszedl i cie ukaral (bo bez powodu by ci pewnie nie zabieral levelu)... urzyl swych mocy i oslabil cie...

Zreszta jezeli mamy byc w pelni klimatyczni to w grze gm, to raczej nie zwykla postac lecz powiedzmy gm to bogowie, a coz bogowie nie moga sie zamienic w co chca przybierac rozne wcielenia? Korzystac ze swych boskich mocy?

A jak cos ci nie pasuje to zrob tego screna jak kolega powyzej tez narzeka a screna nadal nie zamiescil, wic nie dawajcie skarg jak nie macie dowodow...

Pozdrawiam...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026