📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

[Księga Poranka] - komentarze
« Wróć do forum  •  4 post(ów) w temacie
Post #1 03 Dec 2005, 16:32
Proszę o komentarze do "Księgi poranka". Tu się możecie wyżyć, nakrzyczeć za brak stylu i błędy, wyśmiać fabułę i płytkość postaci i możecie być pewni, że będę to wszystko i tak miał w... jak zawsze zresztą :wink:.

Dzięki i pozdrawiam,
Aerion
Post #2 03 Dec 2005, 19:10
Komentarz mam, oto on:
Nareszcie cos co na prawde powinno znalesc sie w tym dziale. Wlasnie jestem w trakcie czytania i juz biorac pod uwage sama obszernosc opowiadnia jestem pod wrazeniem.

Ale jest rowniez cos co mi sie nie podoba:
- "Ubierając się w odświętne ciuchy, jeżeli można tak nazwać..." - nie mozna tak tego nazwac. Odzienie, ubranie, przodziewek, szaty... ale nie ciuchy.
- „Pod naprutą syreną” ale „Balladzie Blasku” ... czyzbys nie lubil pierwszej tawerny?
- oprocz tego godziny w ktorych dodawano kolejna fragmenty sugeruja ze tekst byl wklejany co podwaza Twoje autorstwo (przynajmniej dla mnie)
- no i Twoj najgorszy blad. Swiat Forgotten Realms z D&D a ja go strasznie nie lubie :zdegustowany:
Post #3 04 Dec 2005, 08:03
Owszem, tekst był wklejany. Chyba sobie nie wyobrażasz, że usiadłbym i w 15 minut napisał całość. Opowiadanie pisałem w Ms Office a pierwszy rozdział ukazał się dwa lata temu na dnd.pl .

Mam małą prośbę. Mógłby ktoś cokolwiek napisać w temacie z opowiadaniem? Jak chcę dodać kolejne rozdziały, to łączy mi w jeden post i pisze, że wiadomość nie może mieć więcej niż 65tyś znaków. Dzięki.
Post #4 15 Dec 2005, 15:02
Hoho! Ty to powinieneś książki pisać! Opowiadanie gites, miodzio, sztuczna pszczułka! Gratulacje twórczości.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026