|
Post #1
03 Dec 2005, 22:25
Wiec razem z kilkoma innymi graczami wybralismy sie na maly wypad do Blacfathom Deeps(jakos tak) pod Zorama Srand. Nasze LVL 37mag 33druid 23mag 20mag. Mobki tam to elity na 23-24 lvl poniej jakies wieksze ale nie przekraczaja 30lvl. Na poczatku szlo nam kiespko kilka smierci- gneralnie brak zgrania, do tego ja mialem cigly DC co jakis czas, a po drodze kolega jakies 20 minut probowal przeskoczyc przepasc:P
taki wstep bo Wilczek sie do nas przyczepil ze co my tu robimy tak dlugo i wogole (nie poweidzil wprsot ale chyba chodzilo mu o ekspienie i zdobywanie przedmiotow) do tego ladny przyklad klimatu. My sie nabijamy z wilczka i generalnie kontynujemy wyprawe i slysze:" emagie nie badz taki cwaniak " nie wiem co to mailo znaczyc moja posatc sie tak nie nazywa i genralnie okreslenie cwaniak mi sie nie podobalo a juz napewno nie na genralu. nie wiem kto to( domyslam sie: jestem pewny na 99%) ni skarze sie na niego ale wola bym zeby go upamniono o trzymanie upragninego klimatu i odrobine zaufania a nie szpiegowanie. |
|
hotshot
|
Post #2
04 Dec 2005, 08:31
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
|
|
Post #3
04 Dec 2005, 09:36
hmmm tez raz go czy dwa razy widzialem ale nadal nie wiem kto to jest 😀
|
|
Post #4
04 Dec 2005, 09:56
coz sie dziwic, jezeli przesiadujecie po pare godzin w jednej lokacji ze przyjdzie taki Wolf czy inny GM i bedzie patrzyl co robicie, z tego co pamietam w regulaminie stoi cos o campieniu i expieniu wiec..... ja tam sie nie dziwie
|
|
Post #5
04 Dec 2005, 18:51
nie no teraz to juz się na niego skarze:P
skubany sie Wilczek uwziął na mnie ide sobie i noramlnie ciągle zalatuje mi tym wilkiem. Pytal się czy chce z nim pujść gdzieś zgodziłem się, a ten beszczel wysłał mnie na śrdoek morza. więc spokojnie dopłynąłem do wysepki( a propo Twoja mam tam była:P) i się teleportowałem bo mogłem:P. I póżniej mi mówi że jutro powtórka i że mi teleporty cofnie i wogóle mi skubany grozil. domagam się publicznego linczu na skubancu a z jego skóry chce płaszczyk:P |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |