📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

NA GRACZY KRZYKACZY
« Wróć do forum  •  10 post(ów) w temacie
Post #1 07 Dec 2005, 07:40
czytalem sobie wczoraj forum i nie moge poprsotu uwierzyc.
skarzycie sie na tomo na ket na gmow na nowy emu dlaczego nie ma resu jasna cholera a pies was tracal jak sie nie podoba to spadac..

ale po koleji:
TOMO - hmm jego posatc tez mi sie nie podobala wywalal mnie z irca za pisanie tekstow SLIPKNOT znacy masowe ich wkpiowywanie jak bylem zly ale co tam ostatnio z nim pogadalem i koles jest na prawde spoko:D AVE

KET - to dobry gm jak sie nei zgadzacie to trudno wy byscie sie nie wkurzali jak byscie mieli tysiac spraw na glowie a to konta a to event a to trzba z ipkissem pogadac a to jakis gm cos chce a to eMAGie znowu ma jakies cos ...
ludzie ona ma kupe obowiazkow i i tak jest niezle jak mozna sie nie wkurzyc na graczy ktorzy podczas eventow zamiast sluchac glupieja itd ito..
ps. uwierzcie mi ona tez jest czlwiekiem i ma np hmm ZYCIE!!!!!!!!

KONTA- powiem tyle macie szczescie bo jak ja zaczynalem to gralismy we 3 a nawet 4 na koncie kumpla od WS do WS. bo rejestracja byla zamknieta. Pozniej byla otwarta na jakies kilka dni i co ja akurat bylem na mazuarch z dziewczyna i zarejestrowal sie tylko moj brat nie myslac o mnie. Gralem an jego koncie wbrew regulaminowi ale wybaczcie ten punkt musialem zlamac. Rejestracja pozniej byla otwarta ale trzeba bylo miec opis... i zaczelo sie czekanie czekalem czekalem czekalem... kilka godzin ale w porownaniu do prawiemeisiaca braku takiej mozliwosci nie robilo mi to roznicy:P wiec dluga i stresujaca rozmowa z ket doprowadziala do tego ze mialem szanse na konto i tak o to jestem.

NOWY EMU- jak ktos by gral wczesniej to by wiedzial ze pierwsze kilka tygodni to lapanie bugow kiedys byl od poprawiania BAZY Dark ale teraz go nie ma a tempiknie zawsze ma czas wiec ludzie bawcie sie a nie skrzeczycie jak na poczatku nie podoba sie spadac.

RES - hmm moje zdanie znacie calkowiecie przeciw jezeli zachowanie postaci ma wykrzaczac serv to res ale inaczej to won od mojej posatci i argumenty w stylu jak usunie jedna poastac to reszte tez powinno co??? jak mi usunie to plakac nie bede tylko sie wkurze ale wy sobie grajcie dalej ja mam przyjaciol wiec mi pomoga a nawet nie bede musial o to prosic. Inny arguemnt rowne szanse tak pewnie mysleli Ci co zaczeli grac i nastepnego dnia zoabczyli lee z 25lvl bo ten manik nie spal:P wiec jak chcecie sie scigac to polecam NFS a jak scigac o lvl to MU i tam sobie skrzeczec o res to was wysmieja(nigdy nie gralem bo to starszna lipa) A zroznicowanie lvli tak zawsze bedzie to dlazcego nie ma byc teraz a to, że wy chceie grac innymi posatciami nikt wam nei broni bo nawet jak mi poastac usuna to bede gral tym samym i nie dlatego ze niemam pomyslu na nowa

to by bylo tyle jak ominalem jakis punkt to mi przypomnijcie z mila checia bede polemizowal
Eil
Post #2 14 Feb 2006, 17:24
zgadzam sie z toba eMAGie ale co do GM to nie wiem. nie to ze oceniam ich negatywnie, po prostu nie mialem wystarczajacej stycznosci z "bogami" 😀.
Post #3 14 Feb 2006, 17:36
Magu, widzem żeś się chyba jako jedyny za władzą wstawił 😛 . Taka już nasza krajowa naleciałość, że żęby nie wiem co, władza jest zła i nie można się z nią zgadzać. Ale socjalizm już za nami, choć nie wiadomo co będzie teraz (totalitaryzm z Rydzykiem na czele 😛 ) to nie na serwie! Tu Gmowie powinni być naszymi przyjaciółmi, a żeby tak się stało musimy traktować ich jak przyjaciół. I powiem tu to co kiedyś powiedziałem do tych, co nie mają ochoty trzymać klimatu: Nie podoba sie? To wypieprzać na funserwa!
Post #4 14 Feb 2006, 17:59
Sam ja ci powiem co nas czeka... Swiat rodem z "Roku 1984" Orwella... Wszedzie mozesz zaplacik karta... wkrotce byle jaki haker bedzie mogl sprawdzic kiedy co i za ile kupiles... Podpisy elektroniczne i inne bajery... Bedzie nas mozna przejrzec na wylot nawet nas nie znajac i nie widzac ani razu na oczy... Nie wiedzac ze istniejemy bedzie mozna o nas wiedziec prawie wszystko... Staniemy sie anonimowi, i przezroczysci... trudno bedzie cokolwiek ukryc... Kamery na miescie, kamery w biurach, kamery w szkolach... juz zaczynaja wporawdzac systemy internetowe zamiast dziennikow... Drzwi na karty zamiast kluczy... kazdy moze sprawdzic kto, gdzie i kiedy... Oto co bedzie 😛
Straszne prawda?

Ehhh ciemne chmury wisza nad swiatem, ale bedzie grupa osob nieustannie dazaca do zmian, do prywatnosci, ciagle szukajaca nowych czlonkow...

GM naszymi towarzyszami... Gracze naszymi towarzyszami... Jak jedna wielka Partia walczaca dla wspolnego dobra... Nie ukryje sie żaden nieklimatyczny odmieniec... Dalej Towarzysze... Razem dla dobra Partii... yhmmm... Dla dobra Mrocznych Wrot!

Znow puscilem wodze fantazji... 🤔
Post #5 14 Feb 2006, 18:59
Ino ja anarchista i zawsze ci powiem, że partia be!! 😛 Ale fakt, walczmy o to, by choć tu można było odetchnąć od świata zewnętrznego (choć w twej wizji nie przewidziałeś dresów, techno, meherów, radia z ryjem, kaczorów, lpru, samoobrony i paru innych typowo polskich atrakcji, prawie turystycznych 😛 ). Ale co wam powiem to wam powiem, na stos nieklimatowców i tych, co to im nic nie pasuje!! Na stos!!
Post #6 14 Feb 2006, 18:59
ups
Post #7 14 Feb 2006, 19:11
Na stos mowisz... Moze pora odgrzebac mojego inkwizytora ktory gdzies sie leni i pewnie juz dawno uchlal sie piwskiem do nieprzytomnosci 😀
hotshot
Post #8 14 Feb 2006, 23:08
jezu... czy wy zawsze musicie wypowiadac sie w tematach ktore juz dawno byly zamkniete i teraz tylo przez zmiane forum sa odblokowane? zastanowcie sie troche, bo tu brakuje klikunastu postow. jesty tylko jeden post zaczynajacy temat i to z grudnia!
Post #9 14 Feb 2006, 23:29
forum jest po to zeby rozmawiac... Wiem ze to stary temat... i dobrze widzialem ze z grudnia, ale czasem czlowiek ma ochote cos powiedziec i nie powinnysmy tego zabraniac... Po co mial zaczynac nowy temat skoro tu mu to pasowalo...? Nie pozwolmy by forum stalo sie oschle... co z tgeo ze pisze w tym temacie skoro dobrze pisze i tak na wesolo... Ja sie ladnie usmiechnalem jak przeczytalem np post Sam'a z tego tematu... Mila odmiana po tych wszystkich skargach i klutniach... Takich postow tez potrzeba 😊
Post #10 15 Feb 2006, 17:02
No zeby tematu nie zamknac to znowu cosik dopisze, mimo ze nie na temat pierwotnego zalozenia tematu 😛 . Skoro mamy takie ladne forum, tyle ludu na tyle inteligetnego ze mozna wymienic zdania w duchu wzajemnej tolerancji, a gnom moze rozmawiac z orczym fanatykiem, tedy nie ma sensu stwierdzac ze niepotrzebnie odpowiadamy na tematy nawet stare. choc przyznam sie ze nie zwrocilem uwagi na date posta 😛

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026