📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Sila potworkow i nie tylko...
« Wróć do forum  •  3 post(ów) w temacie
Post #1 13 Dec 2005, 01:31
Witam...

Pisze w imieniu "sporej" grupy graczy ktora ciagle sie skarzy ze potworki sa z silne... podpisuje sie pod tym...

ELITE

chodzi np o potworki typu elite... moja postac (Betty lv 36 Warrior) dostaje po za przeproszeniem dupie od 18 lv Elita! no przepraszam... rozumiem 30 lv elite ok... takie bije sie w Grupie... bez przesady zeby elite na 20 lv sadzil crity z firebala za 2k HP?! albo normalne hity za 200-300 ? :zdegustowany:
nie dosc ze taki Elite nie da ani XP ani Pieniedzy ani Dropa... (bo takie dropia conajwyzej 2-3 silver i wool albo silk :looka: ) to jeszce moze cie zabic jak nie wypijesz 2-3 super potkow hp... gra taka nie sprawia przyjemnosci to jest katorgia... jak sie idzie w Grupie na elie silniejszego dajmy na przyklad 40 lv elitek to w 4 osoby nie da rady bo woj padnie po 3-4 strzalach a supporterzy wiadomo...moze uciekna....

NORMALNE POTWORKI

Ktos zauwarzyl (i juz to sprawdzilismy sprawdza sie) ze jak sie bije potworka ktory jest dla nas Szary zielony zolty... moze i pomaranczowy... to ARMOR dziala ale jak sie bije potworka ktory jest dla nas czerowny albo "??" to ARMOR nie dzila i taki potworek hmm jak by to powiedziec woja kladzie w pare sekund (pisze z wlasnego doswiadczenia)

np 41 lv Goblin w sluge fen(czy podobie jakos) normalne walil zaa 400-500 hp crit z fierbala za 1700 hp... a crit normalny z "piesci" za 800+ hp...

DROPY

mial byc naprawiony drop z Elite... prosze MG zeby przeszli sie do Wailing Caverns i pobili sobie pare Elitow za teleportem... na 30 zabitych elitow w Party wypadl nam 1 slownie JEDEN zielony Item... i jakies 70 silver :super: gdzie na same Potiony poszlo jakies 5 Gold no do tego Jedzenie jakies 2 gold....

TOTEMY

Nie dzialajace totemy.... to juz poprostu jest przegiecie :/ Obiecywano nam ze Totemy beda dzialac... czekamy czekamy czekamy.... mialy dzialac nie dzialaja dalej... n.c

XP

mnie osobiscie (nie wiem jak innym akurat innych o xp nie pytalem...)
nie podoba sie wysokosc expa za normalne potworki... spoko ze np 800 expa dostane za elita na 30 lv to mi odpowiada bo wkoncu to elite....
ale np bbije 38 lv goblina co zabijam go w sumie z pewna trudnoscia po wypiciu 1 SHP a czeasem i bez tego.. i dostaje 499 expa wg mnie powinnien byc mniejszy XP zeby nie trzeba bylo po miesiacu czy 2 miesiacach resetowac postaci bo wszyskie beda na 60 lv...
2 problem z tym zwiazany to "koksiarze" ktorzy beda sobie w nocy jak nikt nie kontroluje expic do rana w jednym miejscu... :/ chyba nie na tym polegac to ma... jestem za obnizeniem expa za normalne potworki o przynajmniej polowe.... elite moga zosta....

no to chyba tyle i podkreslam ze to nie sa tylko moje skargi... sporo osob z ktorymi rozmawialme narzekalo na to bardzo... server nie ma byc taki ze "o nie znowu bede sie meczyl z potworkami" tylko "o tak znowu bede mogl sie pobawic w wowie"

jak mnie bije elit 18 lv to az mi sie cisna na usta "klimatyczne" slowa

Pozdrawiam

Betty

ps.

prosze zeby MG potraktowaly ten post powaznie i moze jednak zainteresowali sie tym...

edite:

z tym forum to tez same problemy 4x dodaje ten temat a on si enie pojawia :[
Post #2 15 Dec 2005, 21:18
popieram wszystko troche to nie tak.
moze zlituje sie ktos i zmniejszy troche sile mobow bo jest zdecydowanie
za duza
Post #3 16 Dec 2005, 21:39
juz jest poprawiona teraz jest w sam raz :hyhy: jeszcze totemki ^.^ i bedzie :super:

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026