|
Post #11
06 Jan 2006, 18:29
hmm ryże tak jakos sie uzaleznili. Ten topic to po prostu kącik uzaleznionych :chytry: ale porazka kazdemu kto nie umie przezyc bez wowa życze dłuuuuugich wakacji bez prądu :!: Ludzie bez takich :znudzony: JEST JESZCZE NFSMW :super: :hurra: :hurra:
Just kidding |
|
Post #12
10 Jan 2006, 20:41
NFSMW grałem dwa dni i mi się znudził, to samo AOE3, COD2 i wszystko inne, wogóle teraz nie ma gierki która mnie wciąga, tylko WoW. Po Prostu WoW ma w sobie to coś co sprawia że do tej gry chce sie wracać... Ale ja sobie robie kilkutygodniowe przerwy raz w miesiącu, żeby się nie uzależnić.
|
|
Post #13
20 Jan 2006, 11:30
no mnie tu jeszce nie bylo:D
WOW sens zycia prosze was gra i tylko gra. Jak ja zaobaczylem jak gral moj kumpel "ee kolejny crusader of might and magic" o jak sie mylilem. Gra jest dobra ale tylo jak grasz z dobrymi ludzmi i na dobrym servie, tak sie nudzi jak inne. Jest narzie dla mnie bardzo dobra podstawka do wprowadzenia jakiegos tam klimatu. Ale jak juz kiedys mowilem jak tylko mi stworza cos takiego w forgoten realms wowa rzucam w cholere i wtedy zanurzam sie w odchaln zapomnainych krain, liczac na to ze paskudne dzieciaki mi tego nie popsuja. ehh rozmazylem sie |
|
Post #14
20 Jan 2006, 15:09
Rhaul jak chcesz robić kilkutygodniowe przerwy raz w miesiącu? POwiedzmy, że robisz sobie przerwe tak na 3 tyg... a miesiąc ma jakos tak 4! Nie lepiej powiedzieć, że grasz przez tydzień a potem 3 czekasz na następny miesiąc?
Dziwny pomysł... :/ |
|
Post #15
20 Jan 2006, 22:53
Gdyby wow byl dla kogoś sensem życia to nikt nie odpowiedział by na twojego posta bracie 😛 Wszyscy już dawno popełnili by samobójstwo bo
niewiem czy zauważyłeś ale już od miesiąca nie ma serwera :rozpacz: |
|
Post #16
20 Jan 2006, 23:27
wogole moim zdaniem ten post jest niepotrzebny
|
|
Post #17
20 Jan 2006, 23:31
w ogole czasem zdaje mi sie że ty też piszesz wiele niepotrzebnych rzeczy 😛
CLICK! Ciamajda was kicked by BlackRaven (Ciammmm....) |
|
Post #18
20 Jan 2006, 23:41
ehm... nieprawda 😀
|
|
Post #19
30 Jan 2006, 19:17
Ja napewno się nie uzależnie od WOWa dzięki lagom.
Cieszyć się czy płakać? |
|
Post #20
05 Feb 2006, 17:41
Płakać. 😛
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |