|
Post #1
19 Aug 2005, 07:19
Co sie dzieje? Niewidze swojej postaci tylko maly okragly cien ado tego niemoge pisac!! poradzcie cos pls
niechce usuwac postaci w sumie moge... 😢 ale ona mi sie podoba. A po drogie mam jej opis wiec jak mam zrobic 2 skoro dwoch opisow niemozna zrobic!? |
|
Post #2
19 Aug 2005, 08:09
w tym wypadku zrob jak w przypadku UNKONW ENTITY... jak najdalej od npc i relog... jesli to nie pomoze proponuje przeinstalowac directX
|
|
Post #3
19 Aug 2005, 12:28
radze zglosisc sie do ktoregokolwiek GM w tej sprawie, a reinstalacje czegokolwiek na kompie przelozyc na pozniej, a w necie na stronach blizza jest programik REPAIR ( po jego uzyciu pamietac o ponownej zmianie nazwy serwa w pliku realmlist )
|
|
Post #4
19 Aug 2005, 12:57
mialem kiedys podobnie ale na innym serwerze, u mnie bylo to spowodowane strasznym lagiem w okolicach 6000ms :evil:
|
|
Post #5
19 Aug 2005, 13:46
ludzie powoli 😀 przede wszystkim... jesli cos takiego sie pokaze to od radzu radze wejsc na inventory... jesli zamiast portretu pokaze sie biala postac-pixel shader ma problem i directx... to wtedy przeinstalowywanie directa jest najstosowniejsze... reszta to jak przedmowcy...
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |