|
Post #1
13 Dec 2005, 21:22
Co byśta chcieł wiedzieć? Co my som...? Co MY som!? To nie Twoja rzecz! Co to znaczy, że musisz wiedzieć? Musi to człowiek się w życiu wysrać, coby mu dupa nie wybuchła jak granat odłamkowy... Jak to musisz?! Co my som to nie Two... Tfu! Dobra powiem, bo mnie ozorem zatłuczesz! My som Psy Wojny... Czego nie rozumiesz?! Co to są Psy Wojny? Jak mam Ci mówić jak Ty nie rozumiesz? No dobra to ja Ci jak parobcowi z pola... My nie Jaśnie Pany, nie Szlachetni Rycerze, my som Psy... Dzieci Nowej Ery. Hieny szarpiące ciała umierającej potęgi dawnych armii. Weterani co widzieli zbyt dużo. Wraki, które pozostawiła wojna. My som Psy. No żesz psia twoja jucha! Dalej nie rozumiesz?! My som najemne ostrza co im nie w głowach ideały dawnych dni. My prości żołnierze, dla nas tylko rzołd. My nie po to żeby bronić Wiary czy... jak to zwą... takie nowe słowo było... tego no!... narodu... Czy jakoś tak. Jak jest złoto to my walczym. Powiesz utrzymać pozycje to my utrzymamy, powiesz zdobyć miasto to my zdobędziemy... jak tylko złoto jest... Dla nas nie ważne czy król mówi, że to swój, albo że wróg... jak tylko złoto jest. Już rozumiesz? Ano ja wiedział, że ty pojętny... Co...? Że my padlinożercy? Zdrajcy bez honoru?! Dezerterzy?! JA CI...!!! Precz mi z oczu! Precz mówie, bo klinge w rzyć wraże! Cholerne młokosy... myśla, że wszystko im wolno... jakież to czasy parszywe nastaly... jakie parszywe...
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |