|
Post #1
15 Dec 2005, 14:38
Opis postaci:
Imię: Elerene Rasa: Elf Płeć: Kobieta Klasa: Driudka Wygląd zewnętrzny: Wzrost: 172 cm Waga: Kobiet sie nie pyta:P Twarz: Oczka zielone jak trawa na łące, włosy krótkie koloru czarnego. Budowa ciała: Typowa jak na Elfke wysoka, aż nazbyt szczupła aczkolwiek silnie umięśniona. Karnacja: Jasna Cechy charakteru: Zdecydowanie porywcza, niepozwoli sobie na bezkarne obrażanie i bez względu na konsekwęcje postawi się. Jest też nawet jak na Elfy mądra dzięki czemu mogła zgłębić tajniki druidzkiej magii. W młodości szokowała swych rodziców zwinnością i siłą. Jej słabą stroną jest lęk przed morskimi potworami wynikający z przeżyć w dzieciństwie. Idąc starymi uliczkami Andolfu mijasz wielu ludzi i nieludzi. Są typowi niczym niewyróżniający się przechodnie tacy, jakich w tym wielkim mieście jest setki... Chcesz jak najszybciej wrócić do domu gdzie czeka na Ciebie cała rodzina. Jednak, droga nie jest krótka... W labityncie uliczekm i skrzyżowań myślisz o kuflu piwa i uścisku żony. Pogrążony w myślach nawet nie zauważasz że zboczyłeś z właściwej ścieżki prowadzącej wprost do twego upragnionego domku. Nagle przebudzasz się z zamyślenia "Kurcze gdzie ja jestem?" Rozglądasz się nerwowo ale niestety ta uliczka nie jest zbyt uczęszczana i prócz Ciebie są tu tylko koty. Idziesz dalej i postanawiasz skręcić w pierwszą lepszą strone. Naszczęście Twój wybór był trafny i wchodzisz na drogę pełną przechodniów. Juz masz zamiar pytać się przechodzącego obok krasnoluda o droge gdy kątem oka zauważasz jedną postać która przykówa Twoją uwagę. Z odległości 200 kroków nie możesz dostrzec szczegółów postaci... ale już czujesz że nie jest zwykłym przechodniem... Postanawiasz przyśpieszyć by owa postać nie znikła Ci z oczu. Myślisz sobie "Kim ona jest? Bije od niej jakaś moc..." Jesteś już w wystarczającej odległości by przyjrzeć się kim ona jest. Elfka - stwierdzasz. Rzadko widuje się tu takie... Nagle postać obraca się w Twoją strone... Widzisz średnio wysoką elfkę. Jednak nie jest ona piękna jak to każda z nich. Ma krótkie czarne włosy, chude ciało ale... te oczy... Czujesz że nie mogą być one tak piękne naturalnie nawet jak na standardy elfów! Zauważyła Cie! Odwraca się i biegnie w strone starego zrujnowanego budynku. Biegniesz za nią! Widzisz jak zwinnie omija przechodniów i wbiega do budynku. Bez namysłu dopadasz dzwi i otwierasz je... A za nimi... Ona ... Krzyczy jakąś sentencje... To czar! Myslisz. Krzyk się urywa a na suficie powstaje wielkie owalne koło energi a w nim Orki, Ludzie, Elfy, Krasnoludy... Elfka mówi "Jestem Elerene...To ja Cię tu przywiodłam! Chodz ze mną!". Automatycznie jak sterowany golem wchodzisz w portal... I tak zaczynaja się przygody Elerene w Świecie World Of Warcraft. Może kiedyś powie jakim cudem przeniosła się ze Starego Świata? Ps. Jestem mężczyzna:) Pisze dla formalności. Ps2. Naprawde mam dysortografie ale starałem się pisać poprawnie. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |