📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Blad w Quescie The swift massage
« Wróć do forum  •  5 post(ów) w temacie
Post #1 19 Aug 2005, 09:46
Post #2 03 Sep 2005, 01:03
W Tower of Azora dostałem quest żeby przynieść Pendant of Shadow który powinien posiadać Morganth w Tower of Ilgalar w Redrige Mountains. Wszystko super koleś spoko tylko że jest jaki jest zobaczylkem dopiero duchem 😢 ma tam jakąś obstawe ale nic wielkiego z wyjątkiem smoka ktorego zapomnial kiedyś wypuścić z klatki i skubaniec sie tak rozrosl że juz nie może wyjsc nawet z tej wierzy! 😊 Wiec moje pytanie brzmi czy on aby napewno powinien był się tam znależć czy przypadkiem temu zwierzęciu nie potrzebna jest wolność jakieś 5 mil od tej wierzy 😂
Post #3 12 Oct 2005, 13:29
Przejzalem forum w poszukiwaniu podobnego choc tematu ale nie znalazlem ;-)
A teraz przedstawie problem jaki mam z tym questem, a problem polega na tym, ze:
Questa dostaje sie od Warlock Trainer/Demon Trainer quest polega na pujsciu do The Barrens (jak narazie 2 takie questy mam) znalezieniu tam NPC (ludzkiego) i zagadaniu z nim po czym, mam isc do Ruin Ashenvale i zabic tam Voildwalkera Minion albo Dark Strand Excavator z ktorych ma mi wypasc Heartswood.

1. Voildwalkera - znalazlem tam ale jego lvl byl nie oznaczony wyslalem wiec Imp'a i sobie darowalem zabicie go bo bym go zabijal ze 2 dni.
2. Dark Strand Excavator - jeszcze nie spotkalem tam nigdzie.

Male sprostowanie:
- Voildwalker'a Minion - szansa: 1/255 ze wypadnie mi Heartswood
- Dark Strand Excavator - szansa: 1/12453 ze wypadnie mi Heartswood
wedlug strony go and see

a mam zdobyc tylko jednego Heartswood

Dodatkowo dodam ze Imp na moim lvlu i na potworki na ktore chodze expic jest praktycznie zbedny bo zeby wykonac aktuualny jakis quest musze summonowac z 10 Imp'ow (summonowanie 1 Imp'a = 10sec.)

Dodatkowo chcialem powiedziec ze wszyskie questy (chyba) dla Warlocka co do nauczenia sie nowych summonow zaczynaja sie od poplyniecia albo pujscia do The Barrens ;-)

Byl bym wdzieczny za pomoc ;-)
Post #4 27 Oct 2005, 11:33
W quescie tym mamy zabić kapitana o imieniu "Captain Halyndor". Po zabiciu wypada nam z niego klucz "Intrepid Strongbox Key" który mamy zanieść do kapłana w Westfall "Glorin Steelbrow". Niestety nie da się pogadać z kapłanem tak jakby quest wogóle nie istniał.
Post #5 22 Nov 2005, 16:19
W queście nie działa NPC: Innkeeper Keldamyr. Po prostu nie chce odebrac przesyłki.
Quest na wyspie Teldrassil. link:
http://thottbot.com/?s=Dolanaar+Delivery

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026