📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Ogłoszenie!!!
« Wróć do forum  •  4 post(ów) w temacie
Post #1 21 Dec 2005, 23:02
Znalazła się córka Aldorana i Qoen przybyła do Shadowglane i tam ją ostatnio widziano...

Członkowie Bractwa Córka założyciela musi zostać odnaleziona i ochroniona planowany jest zamach na jej życie horda obawia się że jest ona w stanie odbudować potęgę Bractwa i przywrócić mu świetność z przed rozpadu...

Jeżeli ktoś Ją odnajdzie musi bezpiecznie zaprowadzić do kryjówki ona sama najprawdopodobniej szuka członków Bractwa. Za wszelką cenę trzeba ją ochronić, jej wskazówki mogą być użyteczne do poprawienia działania Gildii.
Post #2 30 Jan 2006, 06:47
Bracia Odezwijcie się!! Nie mam od was żadnych wieści. Jeżeli to czytacie sprawdźcie naszą skrzynkę kontaktową zostawiłem wam tam nowe informacje.
Post #3 04 Feb 2006, 12:26
Witajcie bracia!

Przepraszam że od tak długiego czasu nie pisałem ale pod koniec zeszłego roku zostałem pojmany przez grupe najemników hordy i przetrzymywano mnie w lochach Undercity.
Całe szczęscie że ktoryś ze strażników odsprzedał mnie jakiemuś kupcowi. Jak się potem okazało tym kupcem był mój stary druch Janthel, który dla zachowania pozorów przed wartownikami hordy udawał aż do krain przymierza że mnie nie zna.
Mam nadzieje że niedługo spotkamy się w tawernie i odnowimy stare przyjaźnie przy kuflu krasnoludzkiego piwa.

pozrawiam B.

[ Dodano: 2006-02-04, 22:33 ]
Starzy przyjaciele powracają... Dobrze, bardzo dobrze! Rośniemy w siłe i zaprawde powiadam wam bracia, coraz bliżej nam do zaprowadzenia równowagi zachwianej bezmyślną wojną. Jest nas wielu, a coraz nowi starają się o miejsce w naszych seregach... Już niedługo odbędzie się rytał inicjacji nowych braci. Już niedługo...

Podpisu nie zostawiam, bo niełatwo ostatnimi czasy ukryć się przed całą tą zgrają... Inkwizycja, gildie fanatyków i coraz większe rzesze sił hordy. Tedy miejcie się na baczności i pamiętajcie o naszej zgubie. Już bliscy byliśmy odnalezienia jej, ale los chciał inaczej, tym razem nie ma miejsca na porażke. Córa bractwa jest w niebezpieczeństwie, nie ma chwili do stracenia bracia, musimy ją odszukać!
Post #4 18 Feb 2006, 23:47
oj wreszcie... Córka Aldorana jest bezpieczna. Odpoczywa po tułaczce w naszym obozie szukać jej już nie trzeba i całe szczęście...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026