📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Bugi - Nieumarli, Warlockowie
« Wróć do forum  •  21 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #11 27 Jul 2005, 17:00
trzeba podkręcić końcówke mocy :E
KEt
Post #12 27 Jul 2005, 20:41
QUOTE(Darkzax)
dlatego najlepiej robić to w na odludziu lub dokupić RAMU.

a dasz na RAM? chetnie dokupie
Post #13 28 Jul 2005, 13:48
Profesja Enchanting nie dziala gdyż nie da sie wyczarować "roda" ktory jest odpowiedzialny za umagicznianie rzeczy
Post #14 29 Jul 2005, 01:51
Hmm.. next bug ? . Gdy chce wykonac kilka questow Undercity->magic quater ciagle zabija mnie Summoned succubus (od tych panow ponizej :>)
KEt
Post #15 29 Jul 2005, 07:48
QUOTE(Stealth)
Hmm.. next bug ? . Gdy chce wykonac kilka questow Undercity->magic quater ciagle zabija mnie Summoned succubus (od tych panow ponizej :>)

pytalam o to samo Darkzaxx'a , twierdzi ze on jest do questa........ 😢
Post #16 29 Jul 2005, 07:52
QUOTE(Bart)
Profesja Enchanting nie dziala gdyż nie da sie wyczarować \"roda\" ktory jest odpowiedzialny za umagicznianie rzeczy

Mi sie udalo zrobic tego roda jak gralem elfem, musisz miec skladniki 😛 Jak dalej nie bedziesz mogl to jakos Ci przemyce tego roda 😉
Post #17 29 Jul 2005, 08:15
Roda można zrobić ... ale nie można potem umagiczniać ...
Post #18 01 Aug 2005, 05:48
zmieniliscie zabardzo wypasionego succuba... bardzo fajnie... ale dalej nie dostaje sie expa jak zabije , pozatym succub nie leveluje sie z toba nie dostaje many ani zycia o tym, ze czarow sie uczyc nie moze, nie wspomne... narazie moim zdaniem warlokiem nie da sie grac...
Post #19 01 Aug 2005, 08:49
Ten Suksa też będzie tak, jak wcześniej.
Post #20 18 Aug 2005, 14:44
[quote]jezeli postac psuje sie w brill albo undercity , to jak sie zalogujesz wyjdz z miasta poza jego lokacje, wyloguj sie i wlacz jeszcze raz bedzie ok ( sprawdzone zaslyszane od GM Darkzaxx ^^)[/quote] lecialem batem do undercity tam przy ladowaniu wyskoczyl blad. Moja postac niema zadnych przedmiotow, nie podpina mnie pod kanaly i niemoge za bardzo wyjsc z undercity bo windy nie dzialaja a zabic sie niemam jak (pojawilbym sie na powierzchni). moze ma ktos jakis pomysl jak z tamtad wyjsc bo jest to durzy problem dla mnie HELP!!![/quote]

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026