|
Post #11
08 Feb 2006, 14:49
Pomysl jak najbardziej sie podoba, spodoba sie graczom, da troche zycia urozmaicenia...
Pozdrawiam... Edit. Co do pomyslu z wyjmowaniem dropa z ciala proponuje by zaczac to wprowadzac tylko moze zaczac ostroznie np. na poczatku niech sama kasa bedzie do odebrania... i jak z tym dokladniej jesty czy po opuszczeniu ciala mozna nadal je ograbic ?... |
|
Post #12
21 Feb 2006, 10:44
problem cały w tym że cięzko nad tym panować...
do tego też mysle nad dodaniem opcji okradania.. tylko jeszcze to 3eba wymodzić😛 |
|
Post #13
21 Feb 2006, 14:20
wracajac do lootowania zabitego przeciwnika wydaje mi sie ze powinno dac sie lootowac tylko z przeciwnika na tym samym badz wyzszym levelu ale z przeciwnej frakcji bo inaczej wszyscy beda biegac z wlaczonym pvp i kiedy ktos bedzie potrzebowal kasy zorganizuje ekipe i ebda zabijac niewiele lepszych od siebie graczy z wlasnej frakcji... typowe pvp :/
A co do tego loota ty zabierasz rzeczy i $ ale przeciwnik nadal ja ma czy traci ? |
|
Post #14
21 Feb 2006, 21:12
oczywiscie ze traci... na poczatku tego nie widzi bo cos sie baguje ale tylko jak sie odswiezy to zobaczy...
a co do PvP taki swiat przeciez.... PvP powinno byc ON.... w Role Playing tym rbardziej to nie przeszkadza... jak bedzie jakas banda zlodzieji znajdzie sie tez i straz... o to chodzi |
|
Post #15
21 Feb 2006, 23:24
Bede sie bal chodzic po swiecie... nie to lipa jest jak mozesz tak wszystko stracic i to jeszcze od swoich... jestem na NIE 😐 nie warto bo ebda wszyscy sie ubijac nawzajem...
|
|
Post #16
24 Feb 2006, 14:40
e tam .. no i ktos kogos bedzie bronic, itemki chowac w banku i tak dalej... jest ql
|
|
Post #17
24 Feb 2006, 17:20
To po co mi zbroja jak ktos mi moze ja podpier.... lepiej schowam ja w banku i tam bede trzymal... Grales kiedys dluzej niz do 30 lvlu w wowa? potem zacyzna sie problem bo bank nie jest miejscem z nieograniczona liczba slotow a gdzies to wszystko trzymac trzeba... :/ Bronic... Jak do cholery jak pvp nie dziala ?:/
|
|
Post #18
24 Feb 2006, 22:37
jak to nie dziala... dokladnie co nie dziala... tylko czesc... jak cie zacznie ktos tluc zawsze mozesz zwiac... jej no jak w zyciu czasem sie traci no nie... i pewnie ze gralem w wowa wiele... 😛
|
|
Post #19
25 Feb 2006, 15:36
QUOTE(Versus @ Feb 24 2006, 06:20 PM) To po co mi zbroja jak ktos mi moze ja podpier.... lepiej schowam ja w banku i tam bede trzymal... Grales kiedys dluzej niz do 30 lvlu w wowa? potem zacyzna sie problem bo bank nie jest miejscem z nieograniczona liczba slotow a gdzies to wszystko trzymac trzeba... :/ Bronic... Jak do cholery jak pvp nie dziala ?:/ [right][snapback]10949[/snapback][/right] pvp - czary nie dzialaja ( hmm mana burn dziala 😛 ) bank hmm ja juz dawno nie mam miejsca wbanku nie mowiac o sakiewkach 😢 |
|
Post #20
26 Feb 2006, 01:17
damy rade no jej... ale ciezko sie z wami zrobilo.. ble 😛
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |