📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

"WOW: Powrot Darkzaxa"
« Wróć do forum  •  9 post(ów) w temacie
Post #1 26 Dec 2005, 11:32
Witam wszystkich ponownie po długiej przerwie!

Skonczyly sie u mnie wreszcie wszystkie te spr. w szkole itd. itp.
Ogólnie dostałem się do partii rządzącej i mam teraz dużo przywilei. Możliwość wychodzenia z lekcji, niewpisywanie spóźnien przez nauczycieli, niepytanie... No ogólnie eXtra.

Tak więc chciałbym na nowo MG'ować na servku. (Tylko sobie WoWa załatwie 😊 ).

Chciałbym tylko prosić o ogólny wygląd serwera na dzisiaj, tych tematów jest trochę dużo od czasu gdy mnie nie było, wiec wiadomo... 😉 prosilbym tak "suche fakty, skrótowo" może w jakichś myślnikach żeby było łatwiej czy co...

BTW. Wreszcie jak w google.pl wpisuje się Mroczne Wrota to znajduje ten serwer...
KEt
Post #2 26 Dec 2005, 11:41
:szok: :super: :zabawa: :zabawa: :zabawa: SERWER OFF 😀 tyle narazie

a nie wiem czy jeszcze byles , kanal IRC #mygame , a najlepiej porozmawiac bo tak na forum to ciezko sie rozpisywac

welcome back ( cos ostatnio notujemy masowe powroty , jakies migracje czy co? ) :rotfl:
Post #3 26 Dec 2005, 12:20
czesc Darq witamy.... pozwolilem sobie przemienić Twoje "wazne ogłoszenie" na "ogloszenie" bo przez to bylo na każdym z for...

co do serverka... uhuhu... w sumie jest tutaj w postach co 3eba wiedziec, co sie dzieje a co jest do zrobienia...

jak tylko ipkiss da znak życia.. pociągnij sobie najnowsze pliki naszego emu... potem sie dogadamy co gdzie i jak....
Post #4 28 Dec 2005, 21:16
No to pod tym chciałbym jeszcze dodać swój powrót 😛 ... zapewne nie było mnie duużo dłużej niż Darka 😛 , a i napisał bym tu wcześniej gdyby abrakadabra nie bylo czarymary 😛

W skrócie witam ponownie 😀 ... i także chcialbym ponowić swój udzial przy serwerqu 😀
:hurra: :hurra: :hurra:
Post #5 06 Mar 2006, 17:50
ale było..... uuuuuuUUUU
KEt
Post #6 06 Mar 2006, 21:47
byli i sie rozmyli 😀
Post #7 07 Mar 2006, 16:11
Eee tego 😛 ... jestem 😛

BTW Ket mozesz mi zrobic konto GM-owskie ... czy mam wypelniac wnioskek? 😛:P
KEt
Post #8 07 Mar 2006, 22:21
hmm niech sie wszyscy wypowiedza 😛 mamy demokracje 😊
Post #9 07 Mar 2006, 23:23
mezjo... kurde.. jeszcze sie pytasz.. przecież byłeś/jesteś jednym z Trójcy pierwotnych GM... łąduj klienta i chodz

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026