|
Post #1
26 Dec 2005, 11:32
Witam wszystkich ponownie po długiej przerwie!
Skonczyly sie u mnie wreszcie wszystkie te spr. w szkole itd. itp. Ogólnie dostałem się do partii rządzącej i mam teraz dużo przywilei. Możliwość wychodzenia z lekcji, niewpisywanie spóźnien przez nauczycieli, niepytanie... No ogólnie eXtra. Tak więc chciałbym na nowo MG'ować na servku. (Tylko sobie WoWa załatwie 😊 ). Chciałbym tylko prosić o ogólny wygląd serwera na dzisiaj, tych tematów jest trochę dużo od czasu gdy mnie nie było, wiec wiadomo... 😉 prosilbym tak "suche fakty, skrótowo" może w jakichś myślnikach żeby było łatwiej czy co... BTW. Wreszcie jak w google.pl wpisuje się Mroczne Wrota to znajduje ten serwer... |
|
Post #2
26 Dec 2005, 11:41
:szok: :super: :zabawa: :zabawa: :zabawa: SERWER OFF 😀 tyle narazie
a nie wiem czy jeszcze byles , kanal IRC #mygame , a najlepiej porozmawiac bo tak na forum to ciezko sie rozpisywac welcome back ( cos ostatnio notujemy masowe powroty , jakies migracje czy co? ) :rotfl: |
|
Post #3
26 Dec 2005, 12:20
czesc Darq witamy.... pozwolilem sobie przemienić Twoje "wazne ogłoszenie" na "ogloszenie" bo przez to bylo na każdym z for...
co do serverka... uhuhu... w sumie jest tutaj w postach co 3eba wiedziec, co sie dzieje a co jest do zrobienia... jak tylko ipkiss da znak życia.. pociągnij sobie najnowsze pliki naszego emu... potem sie dogadamy co gdzie i jak.... |
|
Post #4
28 Dec 2005, 21:16
No to pod tym chciałbym jeszcze dodać swój powrót 😛 ... zapewne nie było mnie duużo dłużej niż Darka 😛 , a i napisał bym tu wcześniej gdyby abrakadabra nie bylo czarymary 😛
W skrócie witam ponownie 😀 ... i także chcialbym ponowić swój udzial przy serwerqu 😀 :hurra: :hurra: :hurra: |
|
Post #5
06 Mar 2006, 17:50
ale było..... uuuuuuUUUU
|
|
Post #6
06 Mar 2006, 21:47
byli i sie rozmyli 😀
|
|
Post #7
07 Mar 2006, 16:11
Eee tego 😛 ... jestem 😛
BTW Ket mozesz mi zrobic konto GM-owskie ... czy mam wypelniac wnioskek? 😛:P |
|
Post #8
07 Mar 2006, 22:21
hmm niech sie wszyscy wypowiedza 😛 mamy demokracje 😊
|
|
Post #9
07 Mar 2006, 23:23
mezjo... kurde.. jeszcze sie pytasz.. przecież byłeś/jesteś jednym z Trójcy pierwotnych GM... łąduj klienta i chodz
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |