|
Post #1
27 Dec 2005, 18:22
Przez drzwi włazi krasnal, szeroki dość, niski dość, właściwie to łatwiej przeskoczyć jak obejść. Z twarzy właściwie niepodobny do nikogo... Włosy i broda rude.
Witam panów, że co ja mam za papiery wypisać ??!!?? hmm popatrzmy.. *krasnal pochyla się nad długim niczym 107 przykazań Nasuldakara zwojem pytań* Piśaćnie umiem pisz wiec waść *rzuca do skryby* nu i najlepiej czytaj też co tam stoi napisane... Imie ojca : Skalf, nu przeca w całej dziurze na mnie Skalfsson wołąją a wy niewieta co! Imię matki: Gryzelda Najlepsze wspomienie z dzieciństwa: Hmm szesnasta równonoc, tyle cukru łupanego wtedy dostałem ze mnie do tej pory brzuch boli na wspomienie. Zawód: *krasnal przygryza wąsy* nu niech bedzie ze wojak, własciwie to dzielny wojak wpiszta. Posiadane umiętności: nu potrafie *wylicza na palcach* Z tyłu łupnac w łeb z tyłu łupnąć w tyłek, z tyłu lupnąć w plecy, z boku lupnac w łeb, DOBRA *przerywa znudzony skryba* WPISZEMY ŁUPANIE MOŻE BYĆ Ta może wpiszta lepiej różnorakie łupanie, gotowac tyż umiem i bandażować. Posiadane znajomości: EEE? że nie mam znajomości, a na co meni znajomości. jak mnie kto nei naobraża to męzy być że i z nim znajomości.. Dotychczasowe miejsce pracy: Koplania! I to jaka kopalnia, taka niebylejaka kopalnia bo to kopalnia miedzi wuja Hamfasta! Powód zwolnienia: a żeby was pokręciło, co miałem ze niby kamyki kopać aż sie garba i długów nie dorobie ?? jakie wy takie mądre to se sami kopta, ja tam wole toporek w dłoń i w świat, w tych dalekich krajach to można podobna smoki biijać i kupe zota zarobić o! Wymarzone miejsce pracy: Hmm niech pomyśle, taa swoje złoto liczyc to mógłbym, wpisza wiec tma skarbcowy ! *skrybie powoli opadaja ręce z wrażenia* Zapisujesz się pan do straży jej wysokości tak ? *pada pytanie* EEE jakiej straży ??? a to nie jest nabor do szóstej kompanii tyłowej ?? A żeby was *krasnal rzuca pare swojskich zwrotów i wyłązi przez drzwi na deszcz i śnieg* Dobre sobie Straż jego wysokości dygał potem bede w lewo i prawo i na sniegu pewno pokłony zaginał przed jakimi nadetymi panami *krasnal wydyma wargi i puszcza donośne go bąka* o tyle dla tych paniczyków. Ty gadaj mi tutaj zaraz gdzie jakie smoki tutaj są *do zatrzymanego przechodnia* Nu gadaj mi tutaj ehhh I po coś sobie gacie zapaskudził ? Nu nic, poszukam sam, zmiataj... |
|
Post #2
27 Dec 2005, 22:19
O to jak nie chcesz do gwardii książęcej to moze liniowe oddziały Psów Wojny? Oferujemy dach nad głową, żołd, opieke medyczną i emeryture po skonczeniu służby. Zapraszam na forum.
A co do opisu to bardzo mi sie podoba... inaczej ni byloby propozycji :cwaniak: |
|
Post #3
27 Dec 2005, 23:50
Pomyslowo napisane ale zle sie czyta wole karpia na swieta, wodke na imprezach wiec jestem zatradycja wiec jak juz piszesz dialogi to pisz po ludzkuale ogolnie fajny pomysl!
Skoro Kapitan stwierdzil ze sie nadajesz to nam zostaje tylko czekac na twoja decyzje ! |
|
Post #4
28 Dec 2005, 18:17
Panowie, oczywiście chcę z wami pograć. Pojawie sie na ircu w nowym roku, coby ustalić szczegóły konta i takie tam. Być może przyprowadzę jeszcze jednego gracza rpg starej daty ze sobą, na pewnym serwerze tworzyliśmy przez lata zgrany duet, być może i tutaj dołozymy się troszke do dobrej zabawy.
Pozdrowienia. ********************** Psy wojny powiadacie panie ? Dach nad głową ? Hmmmm a smoki i złoto też ? Bo jak tak to ja ide, ino obyśta dach wystarczająco szeroki mieli... |
|
Post #5
28 Dec 2005, 18:41
Miło mi to słyszeć, ale panem mnie nie nazywajcie... ja nie pan ja żołnierz prosty. Smoków, o ile jeszcze jakie sie uchowały przed watahami myśliwych, to szukać pomożem. A o dach to sie nie martwcie - wojskowe namiotu duże są, a na własność dostaniecie jeden.
|
|
Post #6
28 Dec 2005, 18:47
Dach hahah cholerny dach odkad wstapielm do Psow te dachy mnie wszedzie pzresladuja zawsze mi na glowe cos leci...
Ja zapytanie mam do naszej gwiazdy twa profesja to wojownik ? czy moze raczej palladyn heheh !? |
|
Post #7
01 Jan 2006, 18:01
wojak, od bicia taki, niekoniecznie od modlow w przerwach .
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |