|
Post #1
20 Aug 2005, 12:12
W którejś z recenzji WoW'a przeczytałem, że możliwy jest reset talentów i ponowne rozdysponowanie... Tylko jak to zrobić? [O ile oczywiście się da]
A druga sprawa [już poza tematem, ale nie chcę zakładać nowego...] to zdolność paladyna, mianowicie "Sense Undead". Otóż "Sense Undead" nie działa wogóle [nie pokazuje niumarłych na minimapie]... Z góry dziękuję za udzielenie mi odpowiedzi... |
|
Post #2
21 Aug 2005, 14:43
eh, 90% talentow nie dziala to tak na dobry poczatek, jezeli wogole mozna dysponowac w nie punkty
tak samo jest z umiejetnosciami i czarami, wiekszosc tych szczegolnie defensywnych tez nie dziala coz...trzeba sie z tym pogodzic |
|
Post #3
23 Aug 2005, 12:32
Może jak skombinujecie nowszą wersję to będzie więcej rzeczy OK?? Ja nie mogę ścirpiec że burning soul u maga nie działa:((
|
|
Post #4
23 Aug 2005, 13:13
hehe skombinujcie czyli włamcie sie do blizzarda i gwizdnijcie mu emulator... nie ma co nażekac... i tak tutejsi Gmowie odwalaja niesamowita robote i to za freee.... wiec nie narzekac bo ja nie umie juz tego sluchac...
|
|
Post #5
23 Aug 2005, 13:45
ta i tak jest elegancko ze co jakis czas niektore rzeczy zaczynaja dzialac
|
|
Post #6
23 Aug 2005, 14:16
QUOTE(Elmaheir) hehe skombinujcie czyli włamcie sie do blizzarda i gwizdnijcie mu emulator... nie ma co nażekac... i tak tutejsi Gmowie odwalaja niesamowita robote i to za freee.... wiec nie narzekac bo ja nie umie juz tego sluchac...
zgadzam sie w 100% , jest to jedyny serwer ( a hmmm na paru sie gralo ) gdzie GM zajmuja sie naprawianiem bugow na serwie a nie tylko zbieraniem zgloszen grr 😊 , jezeli sie da i umieja to naprawia 😀 chwala im za to |
|
Post #7
24 Aug 2005, 12:23
Ja tez sie dolanczam do pochwal... 😀
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |