|
Post #1
14 Jan 2006, 16:25
Jak chce załozyc gildie to mam najpierw spytac się gm czy mogę czy njapierw ja założyc ( fizycznie ) w grze, a potem sie go spytać, czy jak ??
P.S Działaja tabardy?? |
|
Post #2
14 Jan 2006, 16:58
najpierw uruchom serwer:P jak to zrobisz, nie bedziesz potrzebowal zadnej zgody:P
|
|
Post #3
14 Jan 2006, 19:35
eee... albo wyslij najpierw list do prezydenta!
|
|
Post #4
15 Jan 2006, 07:01
jest jeszcze cos lepszego... przeczytaj komentarz Thorsena, dla zaktrima warlocka i wykonaj to wszystko na Ciamajdzie:)
|
|
Post #5
15 Jan 2006, 09:06
QUOTE(Karedrel) Jak chce załozyc gildie to mam najpierw spytac się gm czy mogę czy njapierw ja założyc ( fizycznie ) w grze, a potem sie go spytać, czy jak ??
1) musisz napisac do Ipkissa 2) modlic sie o to zeby sie odezwal ( modlisz sie do komorki o przyjscie zwrotu sms a pozniej o to zeby przeczytal ) 3) gdy juz dopniesz swego i serwer bedzie ON , zglaszasz sie do GM po kolei wg starszenstwa ( od najmlodszego gm HO na ircu tez sie licza) 4) kazdy po kolei udziela ci blogoslawienstwa i pozwolenia na gildie 5) decyzja kazdego z gm jest nieodwolalna i nieodwracalna 6) musisz miec naprawde dobry powod i pomysl abysmy pozwolili Tobie zalozyc gildie 😊 jednym slowem powodzenia :rotfl: |
|
Post #6
15 Jan 2006, 09:16
nie sluchaj jej ona na braku serva najbardziej cierpi. metlik w glowie i takie tam...
a gildie zaklada sie prosto idziesz bierzesz papierek zbierasz podpisy jak na posla i jak juz masz iles tam tworzysz gildie 😀 a pozniej wywalasz tych co to sie podpisali zeby sie podpisac a zostawiasz kumpli i znajomych:D |
|
Post #7
15 Jan 2006, 10:34
hmm... dobrze mowisz! ale najlepiej jak shakujesz pentagon wtedy masz taka gildie ze hoho i mnostwo jednorazowych talibow!!!
Albo... wez uruchom serwer to napewno nie beda miec nic przeciwko!!! 😀:D:D:D |
|
Post #8
15 Jan 2006, 15:42
Dzieki za komentarze to najpier znajde ludzi, potem podpisy, a potem od gm :cwaniak: Wielkie dzieki 😊
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |