|
Post #41
18 Jan 2006, 22:58
Ja myślę, że narazie wystarczy nam żeby serwer działał. Kombinować będziemy później...
|
|
Post #42
19 Jan 2006, 00:27
o a ja uważam, ze w ramach rekompensaty po uruchomieniu serwera IPKISS mógł by podwyższyć kazedmu lvl o np.5 i np. przez 3 dni przyjmować wszystkie osoby które czekają zeby sobie założyć konto z obojetnie jakim opisem, wazne zeby sie nie powtarzał i był zgodny ze światem World of Warcraft (tzn. zadnych gumisiów Jezusów, Jedi itp.). Kto jest tego samego zdania niech to napisze w tym teamcie na forum.
|
|
Post #43
19 Jan 2006, 06:17
QUOTE(R@d3c) o a ja uważam, ze w ramach rekompensaty po uruchomieniu serwera IPKISS mógł by podwyższyć kazedmu lvl o np.5 i np. przez 3 dni przyjmować wszystkie osoby które czekają zeby sobie założyć konto z obojetnie jakim opisem, wazne zeby sie nie powtarzał i był zgodny ze światem World of Warcraft (tzn. zadnych gumisiów Jezusów, Jedi itp.). Kto jest tego samego zdania niech to napisze w tym teamcie na forum.
:zalamany: ale ty jestes glupi oj oj oj :rozpacz: 1) lv to ja ci moge jedynie zanizyc ( a ze zaczynasz to na preferencyjnych warunkach po osiagnieciu lv 10 obnizam ci do lv 1 ) 2) Ipkiss nie zaklada kont ( poza GM ) :wsciekly: 3) opis haha to juz moja i Tomo sprawa nie siej glupoty starczy nam Ciamek 😀 :rotfl: ( bez obrazy kolego :piwo: ) :wstyd: |
|
Post #44
19 Jan 2006, 09:16
To jest wyjątkowo głupi pomysł z pośród wszystich wyjątkowo głupich pomysłów. Nie wiem co pchnęło Cię na napisania takiego postu... Może obawa o przyznanie konta? Czyżbyś napisał również wyjątkowo tandetną historię?
Jakbyś dobrze przemyślał sprawę mogłbyś dojść do wniosku, że złożyłeś podanie na serwer RPG nie fun... ale co to oznacza? Może to, że tu liczy się to jak odgrywasz postać a nie jej lvl! :mad: :mad: :mad: |
|
Post #45
19 Jan 2006, 13:37
Widać, ze nie znacie sie na prowokacji 😊
|
|
Post #46
19 Jan 2006, 14:59
Co do prowokacji: Mnie lepiej nie prowokować - możesz na tym źle wyjść.
|
|
Post #47
19 Jan 2006, 15:08
tja jestem tego zywym przykladem :mur:
|
|
Post #48
19 Jan 2006, 15:42
Lepiej nie prowokuj ludzi, bo robisz z siebie błazna i narażasz się tym co tu coś znaczą...
|
|
Post #49
19 Jan 2006, 15:55
ehm... w takim raze juz gorzej byc niemoze 😀
|
|
Post #50
19 Jan 2006, 16:04
A ja jestem zdania że slowa "na dniach" zaczynaja nabierac nieco innego znaczenia :niepewny: Niech to już nastąpi! 😊 A co do tego podwyższania lv to jest zupełnie nieprzemyślana prośba a niby co to by ci dało?Hę? Tu nie chodzi o nabijanie lv i skili tylko o przyjemnośc płynącą z poznawania świata i odgrywania własnej postaci. Jeśli jeszcze tego nie wiesz to ja niewiem co ty tu robisz :| Według mnie najlepszym prezentem będzie jeśli Ipkiss włączy w końcu serwer i będzie on działac bez żadnych problemów przynajmniej do wakacji 😊
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |