|
Post #1
16 Jan 2006, 19:25
znacie może jakieś miejsca ... bądź cytaty...gdzie mowa o naszym serverze...
... to dajcie linka w tym topicu... |
|
Post #2
17 Jan 2006, 06:50
A więc na "pewnym" forum o tematyce darmowego wow'a znalazlem takie cos:
QUOTE Witam chciałem polecić polski serwer o nazwie MROCZNE WROTA - POLISH jest to bardzo pożądny serwer miła ekipa która cały czas stara się poprawiać wszystkie błędy, duzo eventów, spora ilość ludzi |
|
Post #3
17 Jan 2006, 13:12
tak tylko dalej pisza co innego:D
|
|
Post #4
17 Jan 2006, 14:53
nie zacytowalem wiecej z tej wypowiedzi ani z innych które pojawiły się puźniej poniewaz były z czasu kiedy server MW byl na inne wersje patcha
|
|
Post #5
17 Jan 2006, 19:28
ej walcie co tylko wlezie... w tym cała zabawa 😀
|
|
Post #6
17 Jan 2006, 21:04
no to jeszcze daje:
QUOTE Serwer jest zajefajny napisałem opowiadanie z opisem w 10 minut(co prawda miałem 5 z polskiego) i w ten sam dzień miałem dostęp gra sie świetnie zero lagów ani nic Ten serwer przebija wszystki8e :P :hurra: i w końcu negatywne coś 😛 ... QUOTE Tya... Server do bani, nie da się na nim grać. Jeżeli to jest BLIZZLIKE to chyba padnę ze śmiechu. BLIZZLIKE to jest taki xp rate, że za Young Nightsabera dostajemy 123 xp... A tu jest low - very low. Z takimi serwerami się nie zadaję... Hehe śmieje się z tego kolesia bo polega na kiepskich informacjach, a jest święcie przekonany że ma rację... (na globalu jest 50xp w trybie normal, wiem bo grałem... 😛 ) |
|
Post #7
27 Jan 2006, 07:07
Na forum warezowym wychwalaja go pod niebiosa 😊
Linka nie dam bo to warez i wogole, lepiej nie. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |